PAUL WALKER, IMAGINI cu 30 de minute înainte să moară VIDEO

O veste tragică a cutremurat întreaga lume. Paul Walker, actorul din celebra producţie "The Fast and The Furious" şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină.

01 dec. 2013, 10:33
PAUL WALKER, IMAGINI cu 30 de minute înainte să moară VIDEO

O veste tragică a cutremurat întreaga lume. Paul Walker, actorul din celebra producţie „The Fast and The Furious” şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină.

Cu doar 30 de minute înainte de cumplitul accident, Paul Walker se plimba pe lângă maşina prietenului său. Celebrul actor era pasager într-un autoturism, iar şoferul a pierdut controlul volanului şi a ieşit de pe carosabil. Din nefericire, ambii şi-au pierdut viaţa.

Paul Walker a jucat în cinci dintre cele șase pelicule ale seriei, iar în prezent participa la filmările celei de-a șaptea părți. El interpreta rolul unui agent de poliție infiltrat în curse ilegale de mașini.

‘Fast and Furious’, mare succes al casei de producție Universal Pictures, a realizat încasări de 2,4 miliarde de dolari. Prima peliculă a fost prezentată publicului în 2001, iar cea mai recentă urma să aibă premiera în 2014.

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul „Monster in the Closet”. Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum „Highway to Heaven”, „Throb” sau „Tânăr şi neliniştit”. Începând din 1998 primeşte tot mai multe roluri în filme: „Varsity Blues” (1999), „The Skulls” (2000), Timeline (2003), „Flags of Our Fathers” (2006). În 2013 se va lansa filmul „Hours”, în care Paul Walker are un rol important. El mai lucra la filmele „Brick Mansions” şi „Furios şi iute 7”.