PAUL WALKER va fi îngropat lângă Ion Iliescu. Cum este posibil aşa ceva VIDEO

Paul Walker, celebrul actor decedat intr-o tragedie rutieră, înmormântat lângă... Ion Iliescu. În cimitirul din Los Angeles sunt inhumaţi foarte mulţi romani, iar coincidenţa face ca actorul sa fie inhumat langa un compatriot de-al nostru care poartă un nume celebru.

14 dec. 2013, 18:28
PAUL WALKER va fi îngropat lângă Ion Iliescu. Cum este posibil aşa ceva VIDEO

În cimitirul unde se va odihni Paul Walker îşi doarme somnul de veci Ion Iliescu, un român care a murit la vârsta de 83 de ani în America, potrivit wowbiz.ro.  

Coincidenţele continuă: o romancă e vicepreşedintele aceluiaşi cimitir, iar unul dintre preoţii care slujesc în capelele de aici este Nikodim Bibart, tot român.

Citeşte şi Cum ţi se fură banii prin metoda PAUL WALKER

Trupul lui Paul Walker, carbonizat în urma accidentului de maşină, a fost incinerat zilele trecute. La funeralii vor participă doar rudele apropiate.

Paul Walker a murit la sfârşitul lunii trecute, la vârsta de 40 de ani, după ce maşina în care se afla s-a izbit de un stâlp şi un pom, iar apoi a explodat. Atât actorul, cât şi şoferul maşinii au murit în chinuri groaznice în urma impactului. Familia vedetei crede că limitatoarele de viteză i-au cauzat moartea.

În seria Fast and Furious, locul lui Paul Walker a fost luat chiar de fratele său, Cody, un cascador profesionist. Asemănarea dintre ei e izbitoare.

Citeşte şi Noi imagini cu ACCIDENTUL LUI PAUL WALKER: Un martor ocular a surprins totul imediat după impact VIDEO