ULTIMA FOTOGRAFIE cu Paul Walker în viaţă. Cu cine s-a întâlnit cu două ore înainte să moară

Dispariţia actorului Paul Walker a cutremurat lumea Hollywood-ului. Vedeta din "Fast and Furious" a încetat din viaţă în urma unui cumplit accident rutier, după ce tocmai participase la un eveniment caritabil. Un prieten de-al său a postat pe Facebook ceea ce pare să fie ultima fotografie cu Paul Walker în viaţă.

RomaniaTV.net
02 dec. 2013, 09:13
ULTIMA FOTOGRAFIE cu Paul Walker în viaţă. Cu cine s-a întâlnit cu două ore înainte să moară

Cu puţin timp înainte de a se urca în maşina în care şi-a găsit sfârşitul, Paul Walker se întâlnise cu prietenul său Bill Townsend. Ca un gest premonitoriu, cei doi s-au fotografiat împreună, fără a le trece prin minte că aceasta ar putea fi ultima imagine cu Paul  Walker în viaţă.

CITEŞTE ŞI: Culmea ironiei: Paul Walker, actorul din „Fast and Furious” a murit din cauza viteze excesive

După anunţul morţii lui Paul Walker, Townsend a postat pe Facebook fotografia, alături de mesajul „Preţuieşte fiecare clipă. Fotografie făcută pe 30 noiembrie, ora 2.56 PN, cu două ore înainte de moartea lui”.

În prealabil, Townsend postase pe Facebook un mesaj de adio, în care îşi exprima totuşi speranţa ca totul să fi fost o greşeală de identificare a victimelor.

Cum arată maşina în care a murit PAUL WALKER. GALERIE FOTO

„Ştirile anunţă că Paul Walker a murit. Am fost lângă el cu nici două sau trei ore înainte. Am vorbit despre maşini, iar el era aşa de fericit să îşi vadă prietenii adunaţi. Sper să nu fi fost el în maşina distrusă, dar dacă a fost atunci a murit făcând ceea ce iubea, adică fiind la volan şi conducând. Lumea a pierdut un înger. Paul şi-a dedicat mare parte din viaţă ajutând copii defavorizaţi şi oameni cu nevoi, prin fundaţia lui. Recent i-a ajutat pe cei afectaţi de tornade în Vestul mijlociu al SUA şi pe cei din Filipine. Chiar astăzi au fost donate sute de jucării. Dacă aceste ştiri sunt adevărate, eu voi face totul pentru a duce la capăt ceea ce Paul îşi propusese”, a scris Bill Townsend pe Facebook.