Paula Chirilă, probleme de sănătate în perioada de izolare: „Nu puteam să mă mişc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”

Paula Chirilă s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate în izolare, la un moment dat chiar nu s-a mai putut mişca, potrivit spuselor ei.

RomaniaTV.net
22 mai 2020, 08:08
Paula Chirilă, probleme de sănătate în perioada de izolare: „Nu puteam să mă mişc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”

Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca. Nu puteam să mă întind să iau telefonul, a spus vedeta la Xtra Night Show.

De frica noului coronavirus, ea nici nu ar fi vrut să ajungă la spital, motiv pentru a ținut legătura telefonic cu medicii.

Ultimul meu gând era să merg la spital. Iei ceva nou peste ceva vechi. Am vorbit cu medici la telefon, mi-au spus ce am. S-au tasat niște chestii. A prins un pachet de nervi și atât a fost. A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”, a mai subliniat Paula.

Citeşte şi O prezentatoare TV de la noi, îndrăgostită lulea. S-a combinat cu un puşti cu 16 ani mai mic ca ea FOTO

Paula Chirilă nu este la primul episod de acest gen. S-a ales chiar cu două hernii de disc, în perioada în care soțul nu i-a fost alături.

Până s-a mutat Marius aici am fost şi mamă şi tată şi cărăuş, de toate. Căram 20-30 de kilograme de la supermarket pentru toată familia. Toate astea şi-au pus amprenta asupra coloanei vertebrale, susținea nu demult vedeta la Antena Stars.

Iubitul mai tânăr cu 16 ani i-a dat papucii Paulei Chirilă

După o căsnicie de aproape 11 ani cu Marius Aciu, Paula Chirilă a ajuns la divorț. A suferit în tăcere și și-a văzut de viața ei, până când a apărut Adrian, un bărbat cu 16 ani mai tânăr decât ea. Relația fostei prezentatoare TV cu iubitul tinerel a ajuns la final.

Sfârșitul relației a fost confirmat chiar de vedetă. Se pare că în viața fostului ei iubit deja există cineva, însă Paula Chirilă nu a vrut să comenteze foarte mult pe baza acestui subiect.

Acum, fosta prezentatoare TV este o femeie singură și se ocupă de creșterea fetiței sale. Paula Chirilă a dat de înțeles că în viața ei ar exista deja alt bărbat, însă nu a vrut să spună mai multe despre acest aspect din viața ei.

Adrian cred că e bine acum, nu mai ţinem legătura. (…) Ca orice relaţie care se termină, relaţia s-a terminat. A durat cât trebuia să dureze. a fost frumos, dar ne vedem de vieţile noatre. S-a întâmplat de ceva vreme, ne-am văzut de vieţile noatreă. El şi-a găsit o fată, habar nu am, eu probabil mi-am găsit pe altcineva„, a declarat Paula Chirilă pentru Antena Stars.