Paula Chirilă, luată cu ambulanţa direct din platoul Xtra Night Show! Ce s-a întâmplat cu vedeta

Paula Chirilă a fost luată cu ambulanța direct din platoul emisiunii Xtra Night Show, de pe Antena Stars. Actrița a acuzat dureri puternice în zona abdominală încă de la începutul emisiei.

20 ian. 2021, 21:23
Paula Chirilă, luată cu ambulanţa direct din platoul Xtra Night Show! Ce s-a întâmplat cu vedeta
Paula Chirilă, luată cu ambulanţa

Paula Chirilă a fost luată de urgență cu ambulanţa la spital, după ce a acuzat stări de rău în platoul Xtra Night Show, emisiune transmisă pe Antena Stars. Actrița s-a simţit rău încă de la începutul emisiei şi a pus starea pe seama unor probleme digestive. Se pare că acestea s-au acutizat, fiind nevoie de intervenția imediată a unui echipaj medical specializat.

Paula Chirilă, luată cu ambulanţa

Paula Chirilă a rezistat aproape două ore la emisiune, după care nu a mai suportat durerile şi a apelat la un echipaj al ambulanței. Actriţa urmează să fie supusă unui control medical. Anunțul a fost făcut chiar Dan Capatos, care i-a mulțumit Paulei Chirilă pentru prezența ei din această seară în platoul Xtra Night Show.

Dan Capatos a fost dat afară de la Antena 1

Se pare că Paula Chirilă ar fi avut problemele digestive încă de seara precedentă, când a fost în locul prietenului său, Dan Capatos. Acesta a fost liber, iar Paula Chirilă i-a ținut locul cu succes, având chiar un subiect fierbinte la emisiune. Ea a dezbătut cu invitații săi noua relație pe care Bianca Drăgușanu a început-o cu Gabi Bădălău. De asemenea, a avut și intervenții telefonice cu afaceristul și fosta lui parteneră, Claudia Pătrășcanu. Totul a decurs bine, numai că Paula Chirilă a acuzat stări de rău, care s-au acutizat pe parcursul ultimei emisiuni, în care i s-a alăturat și Dan Capatos.

Dan Capatos a început anul în forță la Xtra Night Show! Emisiunea s-a mutat la Antena Stars, dar aceasta nu a fost unica surpriză pe care prezentatorul le-a pregătit-o fanilor săi. De săptămâna trecută, emisiunea beneficiază din nou de o prezență feminină, lui Dan Capatos și Cătălin Bordea alăturându-li-se și carismatica actriță Paula Chirilă.


loading...