Paula Seling şi Ovi s-au întors acasă de la EUROVISION. Vezi ce au declarat

Paula Seling şi Ovi s-au întors acasă mulţumiţi de prestaţia de la Eurovision. Aseară, la sosirea pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă au mărturisit că au făcut absolut tot ce le-a stat în putinţă pentru a obţine un loc cât mai bun.

12 mai 2014, 05:53
Paula Seling şi Ovi s-au întors acasă de la EUROVISION. Vezi ce au declarat

Au sperat într-un miracol, dar speranţa le-a adus doar locul 12. Cu toate acestea, Paula Seling şi Ovi sunt mulţumiţi. Aceştia s-au întors în cursul serii de duminică în România, oferind o serie de declaraţii, potrivit România TV.

Citeşte şi EUROVISION 2014: Paula Seling, mesaj emoţionant pe Facebook

Oboseala îşi spune cuvântul, dar în primul rând suntem foarte mulţumiţi de noi. Chiar am coborât de pe scenă cu un sentiment de împlinire„, a declarat OVi.

Tot ce s-a putut face, am făcut, credeţi-ne şi a fost o luptă foarte grea„, a adăugat Paula Seling.

Ovi are totuşi un mic regret, acela că nu au câştigat primul loc. Artiştii au fost surprinşi de câştigătorul din acest an.

Citeşte şi REZULTATELE EUROVISION 2014 nu l-au surprins pe Gabriel Cotabiţă. Face lobby pentru Naomi

Începem să înţelegem anumite mecanisme care au stat în spatele acestui succes. Acum 5 ani au inventat nişte oameni dintr-o echipă de marketing produsul „femeia cu barbă”, care în Austria a câştigat toate talent show-urile şi atunci cred că a fost destul de injustă lupta. Noi ne-am dus cu o imagine frumoasă„, a explicat artistul.

Rămâne de văzut ce strategii vor folosi şi românii pe viitor. Momentan, un lucru este cert: „Împreună cu Ovi o să continuăm să facem proiectele pe care le avem în plan”, a spus Paula Seling.