EUROVISION 2014: Paula Seling vrea un copil

EUROVISION 2014: Are 35 de ani şi este căsătorită de câţiva ani buni cu Radu. Paula Seling are o carieră de succes, dar visează şi la împlinirea pe plan personal. Cântăreaţa care, alături de Ovi, urmează să reprezinte România la Eurovision, îşi doreşte foarte mult un copil şi mărturiseşte că a existat o perioadă în care a "lucrat intens" la asta.

12 mart. 2014, 09:14
EUROVISION 2014: Paula Seling vrea un copil

EUROVISION 2014. „Mi se pare firesc ca orice femeie să îşi dorească să fie mamă şi nu vă ascund că o perioadă chiar am lucrat serios la asta. Dacă nu s-a întâmplat înseamnă că nu a fost momentul şi aştept cu nerăbdare momentul potrivit, când va considera cel de sus că sunt pregătită sau că suntem pregătiţi”, a spus Paula Seling, potrivit libertatea.ro.

Citeşte şi EUROVISION 2014. Ce nu s-a văzut la televizor. Paula Seling a ieşit PLINĂ DE SÂNGE de pe scenă

„Mă consider pregătită. Totodată cred că lucrurile se aşează sau le aşează Dumnezeu în aşa fel încât să fim pregătiţi pentru ele. Atunci când Dumnezeu va considera că sunt pregătită, probabil că se va întâmpla”, mărturiseşte ea.

Citeşte şi PAULA SELING, prima reacţie pe FACEBOOK după finala EUROVISION ROMÂNIA

Pentru că planurile nu i-au prea ieşit până acum, Paula spune că lasă totul în seama divinităţii.

„Nu mai îndrăznesc să-mi fac planuri de mult pentru că ştiu că planurile tale ar fi o mare minune să coincidă întotdeauna cu planurile divine, aşa că eu mă las pe mâna Celui de Sus, doar să găsesc puterea şi înţelepciunea să accept ceea ce mi se dă.”, declară Paula Seling.