Pavarotti din Banat: al treilea copil nu l-am dorit deloc, eram supărat că soţia a rămas însărcinată

Costel Busuioc, supranumit Pavarotti din Banat după câștigarea unui concurs de talente în Spania, a susținut în această iarnă mai multe concerte de colinde. Unul din concerte a avut loc la Lugoj, ocazie cu care Busuioc a spus că este un militant împotriva avortului, potrivit adevarul.ro.

RomaniaTV.net
24 dec. 2011, 19:51
Pavarotti din Banat: al treilea copil nu l-am dorit deloc, eram supărat că soţia a rămas însărcinată

Cariera lui Costel Busuioc i-a fost pusă în pericol de un interlop care l-a bătut într-o spalătorie auto. A reuşit să depășească acel moment critic din viață şi a revenit pe scenă. În acesată iarnă cântăreţul a susținut mai multe concerte de colinde. Înaintea unui concert, Costel Busuioc a susținut un discurs prin care și-a exprimat convingerile cu privire la avort.

„Eram foarte supărat că soția a rămas însărcinată”

Artistul a spus că al treilea său copil, Sara, nu a fost dorit deloc. „Am patru copii. Al treilea este o fetiță. Nu ne-am dorit-o deloc. Eu lucram pe atunci la Gara de Nord și salariul ne ajungea doar pentru abonament și curent . Eram foarte supărat că soția a rămas însărcinată. V-am spus toate acestea pentru că sunt un militant împotriva avortului și să vă rog ca oridecâte ori întâlniți o persoană care vrea să avorteze să o încurajați”, a mai spus Costel Busuioc, care a mai ținut să infirme încă o dată zvonurile potrivit cărora ar fi divorțat.

Acesta a mărturisit că își iubește mult soția și ar vrea să mai aibă copii, dar starea de sănătate a soției nu permite acest lucru.