Pavel Năstase este noul rector al ASE, cea mai mare “fabrică” locală de oameni de business

Pavel Năstase, 60 de ani, profesor universitar doctor în cadrul Academiei de Studii Economice (ASE), este noul rector al celei mai mari universităţi economice de pe piaţa locală, care şcolarizează în prezent 26.000 de studenţi, scrie ZF.ro. 

RomaniaTV.net
27 feb. 2012, 21:51
Pavel Năstase este noul rector al ASE, cea mai mare “fabrică” locală de oameni de business

„Domnul prof. univ. dr. Pavel Năstase a fost ales în funcţia de rector al ASE, obţinând un număr de 445 de voturi, în timp ce domnul prof. univ. dr. Dumitru Miron a obţinut 289 de voturi. În total, la votul de astăzi au participat 847 de alegători, ceea ce înseamnă că a existat o prezenţă la vot de 88,9%, mai mare decât în primul tur al alegerilor”, a spus Florina Mohanu, purtătorul de cuvânt al ASE. Ea a mai precizat însă că rămâne ca ministerul Educaţiei să confirme această alegere a comunităţii universitare din cadrul ASE.

Pavel Năstase a fost în ultimii patru ani prorector al ASE, fiind responsabil cu Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţii. El mai are experienţă atât ca prodecan (timp de 4 ani), cât şi ca decan la Facultatea de Contabilitate şi Informatică de Gestiune (8 ani) şi vine în locul lui Gheorghe Roşca, cel care a ocupat această funcţie în ultimii opt ani, însumând două mandate.