Pavel Popa, unul dintre cei mai atipici politicieni din România, a murit. Lumea politică este în doliu

Pavel Popa, unul dintre cel mai atipici politicieni din România, a murit la vârsta de 83 de ani. Era supranumit Pistol şi timp de mai mulţi ani a făcut parte din Consiliului Local Alba Iulia.

06 ian. 2022, 09:41
Pavel Popa, unul dintre cei mai atipici politicieni din România, a murit. Lumea politică este în doliu

Pavel Popa, unul dintre cei mai atipici politicieni din România, a murit. Acesta avea 83 de ani şi a fost consilier în cadrul Consiliului local Alba Iulia.

Pavel Popa, unul dintre cei mai atipici politicieni din România, a murit

Este doliu în lumea politică, după ce „Pistol” a murit. Acesta a încercat tot timpul să-i ajute pe oamenii din comunitatea sa. Respectuos, dar foarte insistent, a fost o prezență permanentă în jurul fostului primar Mircea Hava, pe care obișnuia să îl preseze cu câte o problemă a comunității timp îndelungat… cum spunea chiar el, ”până se rezolva”, scrie alba24.ro.

Citeşte şi Mărturia cutremurătoare a preotului care a avut 21 de înmormântări şi trei botezuri în 2021: „N-a mai fost în anale un număr atât de mare de decese”

Doliu la PSD Argeş. Viceprimarul comunei Ştefan cel Mare s-a stins din viaţă

Este doliu şi la PSD Argeş, după ce viceprimarul comunei Ştefan cel Mare a murit marţi, 4 ianuarie. Paul Niculescu s-a stins din viaţă mult prea devreme, lăsând în urma sa o familie îndurerată.

„Pentru PSD Argeș, astăzi este o zi tristă. Paul Niculescu, viceprimar al comunei Ștefan cel Mare, a încetat din viață în această după-amiază, plecând prea devreme dintre noi. Suntem alături de familia îndoliată, mult încercată de această pierdere. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris PSD Argeş pe pagina de Facebook.

Citeşte şi Ajutor de înmormântare 2022. Cuantumul ajutorului de deces a fost majorat de la 1 ianuarie. Documente necesare pentru obţinerea acestuia