Pavel Stratan, ultimul intrat în „echipa” vedetelor la DANSEZ PENTRU TINE. Vezi lista completă

Show-ul "Dansez pentru tine" a ajuns la sezonul cu numărul 13. O pleiadă de vedete intră în această toamnă în competiţia visurilor, alături de oameni obişnuiţi, care vor să schimbe ceva în viaţa celor dragi. Pavel Stratan este ultimul intrat în echipa celebrităţilor care vor urca în ringul viselor.

RomaniaTV.net
05 oct. 2012, 08:25

Nicoleta Luciu, Bianca Drăguşanu, Monica Davidescu, Oana Ioniţă, Marian Drăgulescu, Daniel Max Dragomir  (ex-„Vocea României”), Şerban de la Animal X şi Pavel Stratan sunt vedetele care au acceptat provocarea de a intra în ringul de dans pentru noul sezon al emisiunii „Dansez pentru tine„, de la Pro TV.

Pavel Stratan este ultimul intrat în galeria de vedete care vor urca în ringul viselor şi, chiar dacă admite că va fi prima oară în viaţă când va dansa, este convins că se va descurca şi priveşte totul ca pe o şansă să se autodepăşească. „Cu toate că nu am dansat niciodată, dar niciodată în viaţă, asta nu mă va împiedica să demonstrez că cel care se străduieşte şi pune suflet în ceea ce face se descurcă şi reuşeşte în tot ce-şi propune„, a spus Pavel pentru pagina oficială a concursului.

Începând din 26 octombrie, iubitorii show-ului prezentat de Ştefan Bănică jr. şi Iulia Vântur vor putea vedea pe micul ecran patru dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc: Bianca Drăguşanu, Nicoleta Luciu, Monica Davidescu şi Oana Ioniţă.

Bianca Drăguşanu este foarte montată să reuşească să-şi ajute partenerul să-şi îndeplinească visul, chiar dacă nu este „un talent înnăscut”, cum ea însăşi s-a caracterizat. „Sper să mă ridic la nivelul aşteptărilor domnului Mihai Petre, de care se teme toată lumea. Îmi doresc foarte mult să învăţ să valsez ca în filmele romantice„, spune fosta asistentă TV, care a recunoscut că nu a dansat niciodată ca la carte şi este nerăbdătoare să înveţe mişcări noi.

Pe Oana Ioniţă toată lumea o cunoaşte ca „bebeluşa” de la Cronica Cârcotaşilor. Pentru ea provocarea „Dansez pentru tine” nu înseamnă doar ocazia decât a ajuta un om necăjit. Fostă balerină, Oana a renunţat la dansul clasic pentru cel modern, dar acum a reînceput studiile. „Întotdeauna mi-am dorit să particip la acest show pentru a trăi în această experienţă unică emoţia concursului„, a spus Oana.

Nicoleta Luciu a discutat cu soţul ei, Zsolt, şi cu sora ei, Iuliana (fostă concurentă la „Dansez pentru tine”), înainte de a accepta propunerea de a intra în competiţia viselor. „Nu sunt atât de talentată, dar voi încerca să compensez prin muncă„, spune Nicoleta, care a mărturisit că nu se teme de Mihai Petre, recunoscut drept cel mai sever membru al juriului de la „Dansez pentru tine”: „Nu mi se pare atât de fioros„.

Şerban, alias „Hienă”, de la Animal X vânează locul întâi: „Nu am de ales pentru că voi susţine un caz social şi nu am încotro decât să trag pentru locul întâi. Nu ştiu dacă o să fiu senzaţia sezonului, dar o să dau tot ce pot pe ring„.

Daniel Max Dragomir a devenit cunoscut participând la concursul „Vocea României” şi este una dintre vedetele masculine de la „Dansez pentru tine”. El promite implicare maximă în această provocare. „Partenera mea şi familia ei vor fi pe primul loc. Vreau să fim cea mai de succes pereche din concurs. Dacă vom câştiga, promit că vin cu ea în braţe de la Buftea până în Bucureşti„, spune Max, care a cochetat de mic cu dansul, iar la 16 ani făcea deja parte din ansamblul Teatrului de Revistă Fantasio, din Constanţa.