Pavelescu, către Becali: E o ruşine că foloseşti biserica şi creştinismul ca strategie electorală

În direct la România TV, Gigi Becali a stârnit un adevărat scandal. Protagonistul a fost avocatul Aurelian Pavelescu, scandalizat că latifundiarul vrea să introducă sintagma "creştin" în denumirea PNL, pentru a atrage cât mai multe voturi. În cele din urmă, patronul Stelei a conchis, simplu: oamenii se distrează când mă aud.

RomaniaTV.net
24 nov. 2012, 21:41
Pavelescu, către Becali: E o ruşine că foloseşti biserica şi creştinismul ca strategie electorală

„Noţiunea de creştin e singura mea condiţie ca să continuăm împreună, pentru că PNL care e un partid de elitişti are nevoie de o persoană populară care să atragă marea masă a românilor ca să crească partidul ce a făcut Regan la partidul republican. E tot un fel de campanie, un fel de a creşte USL. Mi-aţi ţinut prea mult la TV şi o să se supere Pavelescu”, a declarat, la România TV, Gigi Becali.

În replică, avocatul Aurelian Pavelescu i-a răspuns că este o ruşine modul în care patronul Stelei se foloseşte de biserică şi creştinism.

„Mă supăr Gigi. Altele sunt problemele oamenilor, nu să-i păcăleşti tu, vorbind despre creştini ca o strategie electorală. E o mare ruşine că foloseşti biserica şi creştinismul ca strategie electorală. Ai venit şi ai spus că dai sfaturi de pace. Eşti un demagog! Vezi de treaba ta!”, a precizat Aurelian Pavelescu.

Gigi Becali a închiat discuţia într-o notă amuzantă: „Bine că m-aţi sunat pe seară, ca oamenii să se distreze”.