Paznicul unui bazin de înot din Ploieşti, găsit mort pe fundul piscinei

Paznicul de la bazinul de înot VEGA din Ploiești, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost găsit mort în bazin, în condiții suspecte, miercuri dimineață.

11 iun. 2014, 07:29
Paznicul unui bazin de înot din Ploieşti, găsit mort pe fundul piscinei

Femeia de serviciu este cea care a găsit corpul neînsufleţit al bărbatului, aceasta susţinând în fața polițiștilor că ar fi vorbit cu paznicul chiar miercuri dimineață, scrie telegrama.ro.

Bărbatul, care avea printre altele și sarcina de a igieniza bazinul, se pare că ar fi inhalat aburii de la produsele chimice folosite la curățenie și i s-ar fi făcut rău, fapt pentru care ar fi alunecat în bazin și s-ar fi înecat.

Citeşte şi Cadavru descoperit pe râul JIU. Pompierii se lupă să îl scoată la suprafaţă

Potrivit sursei citate, acesta se pare însă că era cunoscut și ca un frecvent consumator de băuturi alcoolice.

La fața locului, au sosit imediat cadrele medicale de la ambulanță, care au identificat cadavrul pe fundul bazinului. Corpul neînsuflețit a fost scos la suprafață cu ajutorul specialiștilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova.

Citeşte şi Un copil s-a înecat în râul Bârlad, după ce a încercat să spele un căţel

În prezent, polițiștii fac cercetări pentru a stabili exact condițiile în care s-a petrecut accidentul. Din cauza acestui eveniment, apa din bazin va fi din nou schimbată și se vor face noi lucrări de igienizare, urmând ca în cursul zilei să nu se desfășoare nici o activitate sportivă.