PC Arad: Gheorghe Falcă joacă la două capete. Negociază fuziunea PNL-PDL, dar e în tabăra PMP

Preşedintele filialei arădene a Partidului Conservator, Mircea Purcaru, a declarat, joi, că deşi Gheorghe Falcă este unul dintre negociatorii fuziunii PNL - PDL la nivel naţional, la Arad PDL joacă la 'două capete', aflându-se de fapt în tabăra Mişcării Populare, informează Agerpres.

03 iul. 2014, 14:46
PC Arad: Gheorghe Falcă joacă la două capete. Negociază fuziunea PNL-PDL, dar e în tabăra PMP

‘Sunt foarte curios câţi arădeni de la Partidul Mişcarea Populară vor lua parte la Bucureşti, la acţiunile organizate de către Elena Udrea, pentru a marca doi ani de la aşa-zisa lovitură de stat, concretizată cu dezavuarea lui Traian Băsescu de către 7,4 milioane de români. Sunt curios dacă la aşa-zisa dezbatere în Parlament, cu participarea lui Traian Băsescu, se vor afla alături de parlamentarii PDL Arad şi cei de la PNL Arad, care au fost partea aşa-zisei lovituri de stat’, a afirmat Mircea Purcaru.

În continuare, acesta s-a întrebat retoric dacă la comanda lui Gheorghe Falcă cei doi parlamentari liberali arădeni vor sta cuminţi şi vor asculta cum sunt muştruluiţi de către Elena Udrea.

Băsescu, despre fuziunea PDL-PNL: Un compromis murdar. PNL să regrete public lovitura de stat din 2012 VIDEO

‘Spun aceste lucruri pentru ca să ştie toată lumea, că în Arad, şeful Partidului Mişcarea Populară este, neoficial ce-i drept, Gheorghe Falcă. Iar dacă de la Arad vor merge la Bucureşti, la mitingul Elenei Udrea, o sută de oameni sau mai mulţi, sunt convins că majoritatea acestora vor fi de la PDL’, a mai adăugat preşedintele PC Arad.