PDL a căzut la pace cu revoluţionarii. Vezi cum le-a cumpărat tăcerea VIDEO

Revoluţionarii nu au mai ieşit astăzi în stradă aşa cum au anunţat. Deşi au cerut autorizaţie de la Primărie pentru un protest cu 150 de persoane, luni, la ora programată, în faţa sediului PDL, au venit doar doi revoluţionari. Motivul: un protocol încheiat vineri cu PDL, informează România TV.

RomaniaTV.net
23 ian. 2012, 16:35
PDL a căzut la pace cu revoluţionarii. Vezi cum le-a cumpărat tăcerea VIDEO

Jandarmii s-au pregătit, au instalat gardurile de protecţie pe trotuarul din faţa sediului PDL din Aleea Modrogan şi au aşteptat. După jumătate de ceas de la ora programată, în perimetrul împrejmuit, a intrat un singur revoluţionar.

Nu ştie exact de ce nu au mai venit şi ceilalţi colegi, dar bănuieşte că e vorba de o conspiraţie.

„Este o grupare acolo care întoarce oamenii înapoi. Sunt alianţa care a fost cu Iliescu şi se menţin în continuare. Sunt acolo gruparea, a vrut să mă întoarcă şi pe mine, gruparea iliesciană”, a spus revoluţionarul.

Cinci minute mai târziu şi-a mai făcut apariţia un protestatar. La fel de nedumerit.

„Nu înţeleg de ce. De ce a mai anunţat la televizor că vin dacă n-au venit”, s-a mirat al doilea manifestant.

Explicaţia se află pe site-ul Asociaţiei 21 decembrie.

La sfârşitul săptămânii trecute, vineri, asociaţiile revoluţionarilor au semnat un protocol cu PDL. Potrivit acestuia, revoluţionarii îşi vor primi indemnizaţiile şi li se vor lua în considerare amendamentele depuse la legea revoluţionarilor. La schimb, trebuie să suspende orice formă de protest în faţa sediului PDL