PDL a pierdut un consilier local din Tulcea care a trecut la PSD

Consilierul local democrat-liberal Dumitru Vâlcu este singurul dintre aleşii locali tulceni ai PDL care a renunţat la calitatea de membru al partidului pe lista căruia a obţinut funcţia în favoarea celei de membru al PSD, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
16 sept. 2014, 12:37
PDL a pierdut un consilier local din Tulcea care a trecut la PSD

‘Deocamdată, Dumitru Vâlcu este singurul consilier local democrat-liberal care mi-a adus la cunoştinţă că este reprezentant al PSD, însă nu am primit o explicaţie pentru această decizie. Din punctul meu de vedere, toţi aleşii care fac acest pas îşi asumă şi riscul ce rezultă din eventuala declarare drept neconstituţională a ordonanţei care legalizează migraţia aleşilor locali’, a declarat marţi, preşedintele organizaţiei judeţene a PDL Tulcea, Constantin Hogea.

El a amintit faptul că Dumitru Vâlcu a maI intenţionat să renunţe la PDL în favoarea PSD în perioada 2004-2008, însă ulterior a revenit asupra deciziei.

‘La ora actuală, în politica din România, nu putem vorbi de morală’, a concluzionat liderul PDL Tulcea, primarul municipiului reşedinţă de judeţ.

Conducerea organizaţiei judeţene a social-democraţilor tulceni a confirmat, de asemenea, că Dumitru Vâlcu este, deocamdată, singurul consilier local care şi-a exprimat dorinţa de a se înscrie în PSD.

‘Preşedintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu, a confirmat faptul că dr. Dumitru Vâlcu a devenit membru PSD. Prin urmare, acesta va activa în cadrul grupului social-democrat din Consiliul Local Tulcea. Şeful social-democraţilor judeţeni insistă, însă, asupra faptului că PSD nu şi-a făcut un scop din atragerea de primari sau de consilieri din alte partide, dar este de părere că, în acest context, fiecare ales are dreptul să opteze pentru formaţiunea pe care o simte mai aproape de proiectul lui administrativ şi politic’, se arată într-o informare de presă.

Dumitru Vâlcu se află de mai mulţi ani la conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă, iar cât timp funcţia de director a fost ocupată de alte persoane, acesta a fost directorul medical al instituţiei.