PDL cere demiterea ministrului Mariana Câmpeanu, acuzată că a acordat ilegal pensie de invalid soţului ei

Partidul Democrat Liberal cere demiterea de urgenţă a ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu, în urma acuzaţiilor publice care i s-au adus cu privire la acordarea 'în mod dubios' a pensiei de invaliditate soţului ei, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
19 feb. 2014, 13:20
PDL cere demiterea ministrului Mariana Câmpeanu, acuzată că a acordat ilegal pensie de invalid soţului ei

‘Cer domnilor Victor Ponta şi Crin Antonescu să înceteze pentru o clipă ciorovăiala fără sfârşit şi să o dea afară din Ministerul Muncii pe Mariana Câmpeanu în jurul căreia planează acuzaţii deosebit de grave. Ultimul semnal public în legătură cu acordarea în mod dubios a pensiei de invaliditate pentru soţul actualului ministru al Muncii afectează în mod iremediabil imaginea sistemului de asistenţă socială şi a ministerului’, a declarat deputatul PDL Claudia Boghicevici, potrivit unui comunicat de presă.

Boghicevici a adăugat că nu este primul scandal care pune la îndoială moralitatea actualului ministru al Muncii. Mai mult, de această dată Mariana Câmpeanu nu mai poate arunca vina pe alţii, nu mai poate susţine că nu a fost în cunoştinţă de cauză.

‘Doamna Câmpeanu trebuie să dovedească public că, în calitate de ministru al Muncii, nu este un ‘lup paznic la oi’, aşa cum ar fi dacă s-ar dovedi că a fost implicată în fraudarea sistemului de asistenţă socială. În cei aproape doi ani de când conduce Ministerul Muncii în guvernarea USL, doamna Câmpeanu ne-a oferit nenumărate motive pentru a-i cere demisia din funcţie. Sperăm ca de această dată inclusiv conducerile PNL şi USL să înţeleagă gravitatea situaţiei de a susţine în funcţie un ministru suspectat că a abuzat de sistemul pe care trebuia să îl reformeze’, a subliniat deputatul PDL.