PDL, despre suspendare: Un joc de artificii al unor copii imaturi

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, luni, că propunerea opoziţiei de suspendare din funcţie a preşedintelui Băsescu "este un joc de artificii al unor copii imaturi", care încearcă să acopere "povestea cu Mircea Geoană cu ceea ce ei cred că ar fi un scandal politic şi mai mare".

RomaniaTV.net
21 nov. 2011, 11:11
PDL, despre suspendare: Un joc de artificii al unor copii imaturi

„E un joc de artificii al unor copii imaturi. Încearcă să acopere povestea asta cu Mircea Geoană cu ceea ce ei cred că ar putea fi un scandal politic şi mai mare. Au intrat cu povestea cu Mircea Geoană într-o fundătură penibilă şi acum încearcă să creeze un alt subiect, altceva ce poate lua prima pagină a ziarelor. Evident că e jalnică povestea”, a spus Sever Voinescu, potrivit Mediafax.

Liderii USL au anunţat, luni, că au decis declanşarea procedurii de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat că PSD, PNL şi PC urmează să desemneze reprezentanţi proprii într-o comisie comună a USL care să redacteze cererea de suspendare care va fi trimisă Parlamentului.

El a precizat că, probabil după o săptămână, această cerere de suspendare va fi discutată de grupurile parlamentare ale opoziţiei, iar, dacă aceasta va fi asumată, se va iniţia procedura prevăzută de Constituţie.