PDL îşi lansează candidaţii luni, 5 noiembrie. Ultimele negocieri pentru listele din Bucureşti

Candidaţii ARD vor avea lansarea oficială în cursa electorală luni, 5 noiembrie, la ora 15, la Opera Naţională din Bucureşti. Liderii ARD mai au de stabilit candidaţii pentru Bucureşti, problema urmând să fie discutată luni seara, în Modrogan.

RomaniaTV.net
29 oct. 2012, 16:31
PDL îşi lansează candidaţii luni, 5 noiembrie. Ultimele negocieri pentru listele din Bucureşti

PDL va avea ceremonia de lansare a candidaţilor pentru alegerile parlamentare luni, 5 noiembrie, la sediul Operei Naţionale din Bucureşti. Lansarea programului de guvernare va avea loc cel mai probabil în cursul săptămânii viitoare, locul ales de către şefii ARD fiind Biblioteca Centrală Universitară din Capitală.

Listele electorale vor fi depuse la tribunal marţi, 30 octombrie. Practic, candidaţii ARD au fost stabiliţi în organizaţiile din teritoriu, conducerea PDL urmând să dea undă verde candidaţilor din Bucureşti în cursul serii de luni. Per total, listele au fost depuse în 33 de judeţe, restul urmând să fie oficializate marţi dimineaţa.

„ARD a finalizat aceste liste pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. În teritoriu erau depuse astăzi listele pentru 33 de filiale. Mai sunt 8 filiale, probabil în seara aceasta vor finaliza listelele şi respectivele organizaţii judeţene”, a precizat, luni, secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, adăgând că întârzierea definitivării listelor este doar o problemă „tehnică”.

„Avem un număr foarte mare de oameni noi şi sperăm să aibă şi succes. Sunt chestiuni tehnice. Unii au dorit să fie toţi prezenţi la depunerea candidaturilor la BEJ. Era vorba de timp, nu de altă problemă. Mâine la prânz vom avea listele complete”, a declarat Flutur.