PDL îşi va lansa candidaţii la europarlamentare pe 30 martie, în Bucureşti

PDL îşi va lansa candidaţii la alegerile europarlamentare în 30 martie, la Bucureşti, arată Mediafax. Potrivit unui comunicat al PDL Suceava, a fost stabilită echipa de campanie pentru alegerile europarlamentare.

RomaniaTV.net
14 mart. 2014, 16:49
PDL îşi va lansa candidaţii la europarlamentare pe 30 martie, în Bucureşti

Astfel, echipa este coordonată de preşedintele organizaţiei, Gheorghe Flutur, iar din staff mai fac parte Orest Onofrei – candidat pe loc eligibil, Sanda-Maria Ardeleanu, Viorel Seredenciuc, Daniel Cadariu, Vasile Ilie, Lucian Harsovschi şi Niculai Barbă.

De asemenea, a fost discutată şi strategia de campanie şi a fost stabilit un calendar al unor ample evenimente care vor avea în lunile martie şi aprilie, precizează sursa citată.

”Pe 22 martie democrat-liberalii suceveni vor participa la mitingul de la Cluj-Napoca. Lansarea candidaţilor la nivel naţional va avea loc pe 30 martie la Bucureşti”, se mai arată în documentul citat.

Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu şi Marian Jean Marinescu ocupă primele locuri pe lista PDL pentru alegerile europarlamentare, a anunţat, în 3 martie, preşedintele PDL, Vasile Blaga, după şedinţa Colegiului Director al partidului.