PDL organizează sâmbătă un miting împotriva guvernării USL

Partidul Democrat Liberal organizează sâmbătă în Bucureşti un miting împotriva guvernării Uniunii Social Liberale şi pentru susţinerea statului de drept, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
08 feb. 2014, 09:43
PDL organizează sâmbătă un miting împotriva guvernării USL

Acţiunea va avea loc în Piaţa George Enescu (lângă Atheneul Român) unde se va staţiona de la ora 11,00 până la 12,30. Ulterior, se porneşte în marş spre Piaţa Victoriei via bld. Magheru şi bld. Lascăr Catargiu. În Piaţa Victoriei se va staţiona vreme de jumătate de oră, până în jurul orei 14,00.

Preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, Ioan Oltean, va participa la miting împreună cu o sută de membri ai filialei. Printre cei care vor merge la miting se mai numără senatorul Cristian Florian, membri ai Biroului Permanent Judeţean, primari şi viceprimari, potrivit purtătorului de cuvânt al organizaţiei PDL Bistriţa-Năsăud, Doris Moldovan.

Ioan Oltean a afirmat în ianuarie că actualul Guvern poate fi dat jos numai prin acţiuni în stradă.

‘Singura modalitate prin care aceştia pot fi daţi jos este, din păcate, ieşirea în stradă a populaţiei. Apărarea statului de drept şi a instituţiilor statului de drept, a interesului general trebuie făcută în stradă. Acolo este singurul loc unde, în momentul acesta, PDL şi toţi cei care sunt conştienţi de necesitatea unei asemenea lupte pot să devină eficienţi’, afirma recent Oltean.