PDL propune o confruntare între miniştrii Cabinetelor Boc şi Ungureanu şi cei din Guvernul Ponta

PDL propune ca în perioada următoare să aibă loc la Parlament o confruntare pe domenii de responsabilitate între miniştrii Cabinetelor Boc şi Ungureanu, pe de o parte, şi miniştrii Guvernului Ponta, a anunţat, marţi, prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda.

RomaniaTV.net
18 sept. 2012, 13:04
PDL propune o confruntare între miniştrii Cabinetelor Boc şi Ungureanu şi cei din Guvernul Ponta

El a spus că acest lucru s-a decis în şedinţa BPN al PDL. „Referitor la ce înseamnă acuzele pe vechea guvernare, astăzi (marţi, n.r.) în BPN s-a decis ca în perioada următoare miniştrii cabinetelor Boc şi Ungureanu să se confrunte cu miniştrii dlui Ponta pe domenii de responsabilitate”, a arătat Preda.

Potrivit lui Cezar Preda, reprezentanţii PDL propun ca această întâlnire să aibă loc la nivelul Parlamentului, „de faţă cu toată presa”.

„Vom stabili la Parlament cum se vor întâlni miniştrii vechi şi noi pentru că România este într-un real blocaj, avem blocate fondurile europene, avem probleme pe Oltchim, avem probleme pe alte situaţii foarte delicate şi atunci oamenii vor să vadă responsabilii vechi, responsabilii noi şi cei de făcut. Pentru că dacă nu vii cu soluţii degeaba faci ţigăneală şi te cerţi la televizor că ăla a făcut bine sau că ăla nu a făcut bine. Trebuie să ieşim din zona asta”, a explicat Cezar Preda.