PDL şi-a adus aplaudacii la Parlament. Ce spun aceştia VIDEO

Puterea a venit cu întăriri în Parlament. Peste o sută cincizeci de persoane au fost aduse pentru a-l susţine, de la balcon, pe Emil Boc, care a susţinut un discurs în plenul Legislativului.

RomaniaTV.net
23 ian. 2012, 16:26
PDL şi-a adus aplaudacii la Parlament. Ce spun aceştia VIDEO

Cei veniţi să-l susţină pe Emil Boc, în majoritate persoane în vârstă, şi-au făcut apariţia cu mult înainte de începerea şedinţei extraordinare din Parlament.

Ei nu s-au ferit să recunoască în faţa camerelor că sunt susţinători ai Guvernului.

Noi vrem alegeri comasate, ceea ce se întâmplă acum este clar manipulare, nu ştim cine o face, dar o face”, a declarat o doamnă care a mărturisit că a fost invitată, la Parlament, de către democrat-liberali.

O altă susţinătoare s-a declarat revoltată că Executivul este acuzat pe nedrept.

Eu personal sunt pensionară şi mi se pare nedrept ce face Opoziţia vis-a-vis de cât s-a făcut până acum„, a afirmat invitata.

Mai multe zeci de persoane au asistat de la balcoanele din sala de plen la dezbaterile care vor avea loc, luni, în Parlament, privind situaţia economică, socială şi politcă, solicitarea de acces fiind formulată, potrivit staff-ului tehnnic, de către grupul PDL.

Grupul democrat-liberal a solicitat ca un număr de 168 de persoane să asiste la lucrările plenului reunit, în condiţiile în care la balcoanele din sala de plen există doar 164 de locuri disponibile.