PDL şi-a stabilit echipa de campanie. Candidatul pentru Primăria Capitalei mai aşteaptă

Democrat-liberalii şi-au stabilit echipa care se va ocupa de pregătirea alegerilor. Aceasta va fi condusă de Emil Boc şi din ea vor face parte, printre alţii, Elena Udrea şi Vasile Blaga.

RomaniaTV.net
09 ian. 2012, 10:26
PDL şi-a stabilit echipa de campanie. Candidatul pentru Primăria Capitalei mai aşteaptă

BPN al PDL a decis, luni, constituirea Comisiei privind organizarea alegerilor din care vor face parte Roberta Anastase, Gheorghe Flutur, Ioan Oltean, Elena Udrea şi Vasile Blaga.

Potrivit purtătorului de cuvânt al partidului, Sever Voinescu, echipa va fi coordonată de preşedintele PDL, Emil Boc.

Voinescu a precizat că această comisie se va ocupa cu elaborarea strategiei electorale a partidului pentru anul electoral 2012, va avea atribuţii în legătură cu stabilirea candidaţilor la alegeri şi evaluarea organizaţiilor în anul electoral.

„Această comisie va aborda alegerile în manieră foarte largă”, a precizat Sever Voinescu.

Întrebat dacă această comisie se va ocupa şi cu trasarea colegiilor, Voinescu a spus că trasarea colegiilor este atributul Parlamentului şi decizia Guvernului.

În ceea ce priveşte candidatul PDL la Primăria Capitalei, democrat-liberalii nu se grăbesc.

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat că mai este aproape un an până la alegeri.

„E mare agitaţie înainte de alegeri, mai avem aproape un an până la alegeri, candidatul nostru cel mai bun a intrat în bătălie cu o lună înainte de data alegerilor din 2000 şi la Preşedinţie în 2004”, a precizat Elena Udrea, citată de Mediafax, întrebată în legătură cu data la care PDL îşi va stabili candidatul la Primăria Capitalei.

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că PDL va anunţa lista candidaţilor pentru alegerile din toamnă cel mai târziu la începutul lunii mai, aceasta urmând să fie întocmită în urma unei cercetări sociologice făcute la nivel naţional.