PDL strânge semnături pentru anularea unei posibile taxe pe animale şi grădină

Filiala PDL Brăila a declanşat o acţiune de strângere semnături pentru anularea unei viitoare taxe pe animale şi grădină, a anunţat vineri în conferinţă de presă preşedintele organizaţiei, deputatul Alexandru Nazare, citat de Agerpres.

17 ian. 2014, 18:02
PDL strânge semnături pentru anularea unei posibile taxe pe animale şi grădină

‘Ceea ce credeam că este o glumă, respectiv taxarea grădinilor şi a animalelor din curţile brăilenilor, de la câine până la porc, devine obligativitate până la sfârşitul lunii. Am pornit o petiţie atât on line cât şi o acţiune strângere de semnături împotriva acestei taxe aberante. Sperăm să putem să oprim acţiunea primarului. Iniţial, primarul Simionescu spunea că s-ar putea să o aplice din martie, dar văd că vrea să o aplice din ianuarie. Decât să mărească taxele, mai bine primarul îşi dă demisia’, a declarat Nazare.

El a spus că PDL este împotriva creşterii oricărei taxe şi că, ‘folosind mai bine banii pe care îi avem, putem să evităm creşterea taxelor în Brăila’.

În decembrie anul trecut, 200 de membri ai organizaţiei PDL Brăila au protestat împotriva introducerii a şapte noi taxe şi impozite locale despre care liderul democrat-liberal local afirma că sunt ‘aberante’.

‘La câte motive ne dă USL-ul, am putea să protestăm în fiecare zi. Suntem aici să spunem că USL-ul nu a făcut decât să aducă taxe în plus. Pe lângă taxele introduse în bugetul 2014, mai avem parte şi de taxe locale aberante’, a afirmat atunci Alexandru Nazare.

VEZI SI:

Nazare (PDL): Înfiinţarea unui fond de dezvoltare a drumurilor, un nou cadou pentru baronii locali ai USL