PDL, UNPR, PNŢCD şi PER lansează „Mişcarea pentru Noul Bucureşti”

PDL a anunţat că sâmbătă va fi semnat protocolul "Mişcării pentru Noul Bucureşti", ce va reuni organizaţiile municipale ale PDL, UNPR, PNŢCD şi PER, într-o ceremonie ce va avea loc sâmbătă, la Palatul Parlamentului.

RomaniaTV.net
30 mart. 2012, 12:43
PDL, UNPR, PNŢCD şi PER lansează „Mişcarea pentru Noul Bucureşti”

Documentul care va reglementa activitatea alianţei pentru alegerile din 10 iunie va fi semnat de către preşedinţii organizaţiilor municipale ale partidelor semnatare: Elena Udrea (PDL), Neculai Onţanu (UNPR), Alex Ştefănescu (PNŢCD) şi Ovidiu Demetrescu (PER).

Mutarea neaşteptată a lui Piedone, care a anunţat că nu mai candidează din partea UNPR la sectorul 4, ci din partea USL, a dat temporar planurile peste cap ale noilor alianţe astfel încât semnarea protocolului a fost amânată. Ulterior, s-a decis ca pirueta lui Piedone nu reprezintă un motiv suficient de solid pentru care ceremonia să nu aibă loc la data preconizată.

„A fost o discuţie (amânarea-n. red.). Între timp, s-a revenit asupra ei, înţeleg că se ţine şi se semnează protocolul”, a precizat pentru România TV, Mircea Raicu, viceprimar al Capitalei.