PDL-USL, război cu fluturaşi

PDL scoate bani din vistieria partidului pentru campania anti-USL. Democrat-liberalii au început să le împartă românilor fluturaşi cu chipurile parlamentarilor din opoziţie. "Alegătorii trebuie să-i cunoască pe senatorii şi deputaţii care fac grevă de lux pe banii statului", au explicat liderii PDL. Costurile pentru tipărirea pliantelor vor fi suportate din banii organizaţiilor PDL.

RomaniaTV.net
20 feb. 2012, 21:23
PDL-USL, război cu fluturaşi

PDL a decis, luni, să continue acţiunea de informare a populaţiei cu privire la greva parlamentarilor USL.

„Sunt forme variate de informare, care sunt decise de fiecare organizaţie în parte, sunt organizaţii care decid cu fluturaşi, sunt alţii care decid să facă conferinţe de presă, sunt mai multe formule, fiecare va decide”, a declarat purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu.

El a precizat că nu există o formulă clară şi unică elaborată de BPN pentru a continua campania de informare a populaţiei privind greva parlamentarilor USL.

„Noi am decis ca această campanie să continue, resursele sunt cele fireşti, care finanţează orice activitate a oricărui partid din România”, a adăugat Sever Voinescu.

El a mai spus că organizaţiile PDL sunt libere să decidă cum cred că este mai bine să aducă la cunoştinţa populaţiei faptul că parlamentarii USL „se complac într-o situaţie un pic ciudată, paradoxală, aceea de a fi parlamentar fără să vină la Parlament” şi a avea beneficiile unui parlamentar fără a-şi face datoria de parlamentar.

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, vineri, că PDL va distribui în colegiile parlamentarilor opoziţiei afişe cu pozele acestor şi mesajele „El este unul dintre chiulangii!”, „Ei fac grevă de lux pe banii tăi!”, într-o acţiune de „informare corectă a opiniei publice” în legătură cu greva opoziţiei.