Pe 16 martie, prima înfăţişare a lui Săpunaru în faţa justiţiei portugheze

Cristi Săpunaru are probleme în Portugalia. Pe lângă faptul că nu prea prinde un loc în echipa lui Porto, românul are probleme şi cu justiţia.

RomaniaTV.net
28 feb. 2012, 16:53
Pe 16 martie, prima înfăţişare a lui Săpunaru în faţa justiţiei portugheze

După ce în 2009 a fost implicat într-un scandal alături de colegii săi Hulk, Helton, Cristian Rodriguez şi Fucil, Săpunaru a fost dat în judecată şi va avea prima înfăţişare în faţa instanţei, potrivit Prosport.

Pe 20 decembrie 2009 Săpunaru şi colegii săi Hulk, Helton, Cristian Rodriguez şi Fucile s-au luat la bătaie cu doi dintre agenţii de pază aflaţi pe tunelul care ducea la vestiarele stadionului Da Luz, imaginile fiind surprinse de camerele de supraveghere. Românul, alături de Hulk, au fost cei mai „activi” oameni în respectivul conflict, ei fiind de altfel şi cei daţi în judecată de către victime.

Tribunalul de Instrumentare a Cazurilor Criminale din Lisabona a anunţat că pe 16 martie va avea loc prima înfăţişare în faţa Instanţei a celor două părţi. Cei doi oameni de ordine, Sandro Correia şi Ricardo Silva, solicită despăgubiri ce depăşesc 45.000 de euro, bani care vor fi donaţi.