Pe 2 februarie 2024 se deschide portalul 2.2. Energia parteneriatului este în creștere. Aceste TREI zodii descoperă magia iubirii

În timpul tranzitului lui Mercur și Neptun, te vei simți atât de în armonie cu poftele și dorințele partenerului tău încât poate nici nu veți avea nevoie de cuvinte pentru a comunica.

01 feb. 2024, 23:51
Pe 2 februarie 2024 se deschide portalul 2.2. Energia parteneriatului este în creștere. Aceste TREI zodii descoperă magia iubirii

Pe 2 februarie 2024 se deschide portalul 2.2.  Suntem în luna iubirii, peste câteva săptămâni vom sărbători Sf. Valentin și Dragobetele. Mai mult, luna începe un portal care sprijină parteneriatul. În fiecare an, în a doua zi, din a doua lună  se deschide portalul 2.2, portalul care sporește vibrația parteneriatului pe care o poartă vibrația 2. Fiind în zodia Vărsătorului, acest portal mai poartă și de numirea de Portalul Vărsătorului. Poți afla mai multe aici:

Urmează 2 februarie 2024, se deschide Portalul Vărsătorului. Trei pași pentru a beneficia de PUTERNICA energie a Universului

Portalul 2.2: Aceste zodii cred în magia dragostei și devin mai îndrăznețe în amor.

Taur

Ai ajuns să recunoști că, dacă nu-ți crești ritmul în relația ta romantică, aceasta ar putea sfârși prin a sta undeva pe raftul prăfuit al bibliotecii partenerei tale. Toate metaforele la o parte, îți dai seama că ai nevoie de mai mult și că imaginația ta nu s-a estompat niciodată. Vrei ceva să aducă o nouă viață partenerului tău romantic, și crezi că știi exact cum să faci asta.

Pe 2 februarie 2024, vei vedea că ceea ce ai tot gândit nu este atât de departe de a deveni realitate. În timpul tranzitului lui Mercur cu Neptun, vei afla că partenerul tău este mult mai deschis decât i-ai acordat credit și că, în timp ce pare că ești persoana care ‘inițiază’ toate noutățile în relație, ei totuși sunt deschiși și pregătiți.

Dacă descoperi că partenerul tău depinde de tine pentru a stimula lucrurile, atunci vei avea alegerea să lucrezi cu asta sau să o respingi. Ceea ce Mercur și Neptun îți permit să vezi foarte clar este că partenerul tău s-ar putea să nu fie cel care gândește magic în relație… dar… contează cu adevărat asta? Dacă sunt dispuși să meargă împreună cu tine, atunci poate ar trebui să te joci astfel. Sunt pregătiți, dispuși și capabili… doar nu inițiază.

Gemeni
Ceea ce ai tu și alți cupluri din viața ta nu au este capacitatea de a călători în minte cu partenerul tău romantic. Ai descoperit că tu și persoana cu care ești nu sunteți limitați să trăiți dragostea într-un singur mod, ceea ce înseamnă că nu vă simțiți restricționați de planul fizic. Tu și partenerul tău știți cum să visați împreună, iar asta ar putea fi chiar literal.

În timpul tranzitului lui Mercur și Neptun, te vei simți atât de în armonie cu poftele și dorințele partenerului tău încât poate nici nu veți avea nevoie de cuvinte pentru a comunica. Da, se întâmplă, și în timp ce este cu siguranță un lucru rar, unii parteneri ajung să se cunoască atât de bine încât tot ce este necesar pentru a comunica o idee este o privire în ochi și asta spune totul. Pe 2 februarie 2024, veți avea o astfel de zi, iar asta vă va face să vă simțiți foarte bine în privința vieții voastre.

Horoscop karmic februarie 2024. Zodiile de foc au o lună de vis, zodiile de apă scot bani din piatră seacă. Probleme pentru zodiile de aer

Tu și partenerul tău romantic veți experimenta o adevărată furtună de dragoste în acest timp, deoarece Mercur și Neptun vă vor arăta că aceasta este o privilegiu rar, și este unul pe care amândoi l-ați lucrat. În timp ce abilitățile voastre de comunicare sunt unice, ele sunt totuși ceva la care amândoi ați fost conștienți să lucrați, iar această zi, 2 februarie 2024, vă arată că aveți o lume de comunicări misterioase și visătoare în viitor.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro