Pe asta n-ai mai auzit-o! Vezi ce vedetă susţine că a făcut SEX CU O FANTOMĂ

Nu puţine sunt vedetele se aruncă cu capul înainte în relaţii care mai de care mai ciudate, însă povestea spusă de Ke$ha depăşeşte orice limită a imaginaţiei. Cântăreaţa a povestit într-o emisiune televizată că a făcut sex cu o fantomă. Şi nu s-a zgârcit la detalii.

RomaniaTV.net
06 dec. 2012, 17:49
Pe asta n-ai mai auzit-o! Vezi ce vedetă susţine că a făcut SEX CU O FANTOMĂ

Despre Ke$ha se ştie că este excentrică şi că are o mulţime de fani, însă nimeni nu s-ar fi gândit că are admiratori chiar şi lumea spiritelor. Cel puţin aşa susţine cântăreaţa, care a povestit recent că a făcut sex cu o fantomă. Experienţa s-a petrecut în casa vedetei, care a povestit cu lux de amănunte, în emisiunea TV a lui Conan O’Brien, cum a decurs întâlnirea amoroasă bizară de care a avut parte.

Ke$ha a povestit că fantoma, care era cu siguranţă a unui bărbat, a fost, de altfel, foarte tandră cu ea. „Nu îi ştiu numele, dar a fost în casa mea. A început să mă mângâie, a fost foarte sexy. Nu chiar SEX, dar…„, a spus cântăreaţa, care a fost „certată” de gazda emisiunii pentru faptul că a avut o relaţie atât de intimă cu un individ căruia nici nu-i ştia numele.

Mai mult, experienţa chiar i-a dat inspiraţie pentru albumul Warrior, pe care tocmai la lansat săptămâna aceasta: „Sunt foarte multe teme ciudate pe acest disc, de la sexul cu o fantomă, până la hipnoza regresivă, care te duce în vieţile anterioare„.