Pe ce a cheltuit Vica Blochina banii câștigați la Survivor România: „Eu cheltui tot! Eu respir și cheltui”. Ce i-a cumpărat copilului ei cu Victor Pițurcă

Vica Blochina a confirmat faptul că a fost plătită cu o sumă semnificativă pentru participarea la show-ul Survivor România, însă aceasta a povestit că banii respectivi au fost cheltuiți extrem de rapid și că în prezent nu mai are nimic din ei.

14 iul. 2023, 11:19
Pe ce a cheltuit Vica Blochina banii câștigați la Survivor România: „Eu cheltui tot! Eu respir și cheltui”. Ce i-a cumpărat copilului ei cu Victor Pițurcă
Pe ce a cheltuit Vica Blochina banii câștigați la Survivor România: „Eu cheltui tot! Eu respir și cheltui”. Ce i-a cumpărat copilului ei cu Victor Pițurcă

Vica Blochina a participat la Survivor România în ultimul sezon al emisiunii, iar banii câștigați acolo s-au dus la fel de repede cum au venit. Vedeta recunoaște că are un stil de viață destul de extravagant și că nu prea stă pe gânduri când vine vorba de a-și îndeplini poftele. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă nu prea face economie, așa că în general, cam tot ce câștigă se cheltuie foarte rapid.

Citește și: Vica Blochina, sfat pentru femeile trecute de 40 de ani: „Viața e mai mișto. Să nu vă lăsați calcate în picioare”

Vica Blochina a confirmat că a fost plătită cu 3.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană, în competiția Surivor. Cât despre cum a cheltuit banii aceștia, ea a admis că au fost risipiți în mai multe direcții. Practic, aceasta a revenit în țară cu o sumă consistentă, de 12.000 de euro. Aceasta fost întrebată dacă a cumpărat ceva și pentru fiul ei, însă ea nu a vrut să detalieze.

„Eu m-am dus pentru bani. M-am dus pentru „cașcavălete” la Survivor, ca să fie clară treaba! Toți banii i-am luat! Din bani, dacă i-am cheltuit? Nici nu mai sunt, eu cheltui tot! Eu respir și cheltui! Nu mă lasă să vorbesc despre el! Nu mă lasă. Oricum, el e un copil introvertit și nu îi place publicitatea deloc, dar este un copil extrem de inteligent!”, a spus Vica Blochina pentru Click!

Depresia cu care s-a confruntat Vica Blochina după pandemie

Vica Blochina a vorbit în exclusivitate pentru RomâniaTV despre problemele cu care s-a confruntat după pandemie. Vedeta a povestit despre cum numărul de kilograme în plus a afectat-o teribil. Acesta este unul dintre principalele motive din cauza căruia aceasta a intrat în depresie. Ea a explicat că a fost o etapă în viața ei în care problemele s-au ținut scai de ea și parcă toate veneau spre ea pe bandă rulantă.

„Eu la mine nu m-am așteptat niciodată, ever in my life (t. vreodată în viața mea). Cine mă cunoaște știe că râdeam acum câțiva ani de zile când auzeam despre oameni. Cum pana mea poți să faci depresie? Nu înțelegeam ce înseamnă depresie până nu m-am lovit de acest fenomen. Într-adevăr, am avut o depresie foarte urâtă datorită faptului că m-am îngrășat în ultimii 3 ani de zile, după pandemie.

A fost emoțional. A fost foarte greu. N-am putut să slăbească. Am plecat în Thailanda că poate măcar acolo slăbesc. Am ținut tot felul de regimuri, am făcut toate stilului de detox, că eu sunt nebună din asta. Am stat 21 de zile pe sucuri, după care am ajuns să țin regim doar pe apă plată. Am ținut post negru 3 zile și slăbisem un kilogram și jumătate, după care am pus vreo 3-4 la loc. Apoi, efectiv, m-am întors din Thailanda și m-am uitat în oglindă.

Nu mă suportam absolut deloc și mă gândeam: „Bă, ce ai de făcut?” Cumva mă trezeam cu tristețe și mă gândeam că viața nu mai are sens. Mă gândeam că o să rămân așa grasă și nasoală toată viața mea. Oamenii care sunt plinuți sunt judecați, pentru că și eu la vremea îi judecam. Mă gândeam: „Ia uite ce grasă. Ce mănânci așa mult?” Știi și nu înțelegeam că poți avea aceste kilograme în plus, datorită multor factori. Eram într-un blocaj. Efectiv, nu știam ce să fac, ce se întâmplă cu viața mea, cum am putut să ajung aici”, a povestit Vica Blochina în exclusivitate pentru RomâniaTV.

Citește și: Vica Blochina a izbucnit în lacrimi. Blondina a vorbit despre un episod sensibil din viața ei: „Am vrut să mor. Mă trezeam și mă gândeam că viața nu are sens”