Pe ce își cheltuie Bianca Drăgușanu, zilnic, banii. Nu se poate abține: „Investesc în starea mea de bine!”

Pe ce își cheltuie Bianca Drăgușanu, zilnic, banii. Vedeta mărturisea recent că nu se plânge deloc de partea financiară, are diverse contracte de imagine, dar și un atelier de rochii de ocazie și de mireasă. Câteodată, ajunge să câștige lunar chiar și 10.000 de euro, motiv pentru care nu se abține de la shopping și tot ce ține despre aspectul său fizic.

02 oct. 2023, 09:07
Pe ce își cheltuie Bianca Drăgușanu, zilnic, banii. Nu se poate abține: „Investesc în starea mea de bine!”
Pe ce își cheltuie Bianca Drăgușanu, zilnic, banii

Pe ce își cheltuie Bianca Drăgușanu, zilnic, banii. Fosta prezentatoare de la Kanal D dezvăluie că zilnic face cumpărături online, nu pentru că nu ar avea ce să poarte, ci pentru că acest fapt o împlinește. „Zilnic fac shopping online și astfel investesc în starea mea de bine!”, a declarat Bianca Drăgușanu, care are și o colecție impresionantă de bijuterii cu diamante, pe care și le-a cumpărat singură.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Prima reacție a blondinei după ce informația a fost făcută publică

Pe ce își cheltuie Bianca Drăgușanu, zilnic, banii

Frumos ar fi să le primești, pentru că din principiu femeile ar trebui să primească flori și bijuterii, dar, din principiu, pentru că sunt imaginea acestui brand, mi le-am cumpărat singură, de la prietena mea, care este și patroana acestui magazin. Mi le-am făcut custom made (n.r.: la comandă) și mi le-am cumpărat singură. Acum nu știu dacă o fi rău sau o fi bine. Acasă am o întreagă colecție de pantofi, ceea ce nu cred că e neapărat o investiție bună! Era mai inteligent să am bijuterii pentru că le poți valorifica oricând. Pantofii și gențile, nu prea”, a completat ea.

Până de curând, Bianca Drăgușanu prezenta emisiunea „Detectorul de minciuni”, la Kanal D2. Vedeta a rămas fără show, dar nu regretă, pentru că nu se întreținea din banii obținuți din televiziune.

Ce este pentru totdeauna? Mi se pare normal să vrei să evoluezi, să faci schimbări. În televiziune nimic nu este sigur. Întotdeauna am spus că e loc de mai bine și am intrat mereu în proiecte care am crezut că mă avantajează. O să vină altceva! Din fericire eu nu depind și nu am depins financiar de această emisiune și m-am bucurat cumva pentru că s-a închis pentru că a început copilul școală și efectiv nu mai am timp”, a mai mărturisit Bianca.