Pe cine a sunat înainte să moară tânăra româncă din Belgia ucisă cu 50 lovituri de cuţit

Laura, tânăra de 21 de ani ucisă cu 50 de lovituri de cuţit, în Belgia, şi care a ales să plece din ţară pentru a se prostitua, era o studentă eminentă.

RomaniaTV.net
28 mai 2018, 07:53
Pe cine a sunat înainte să moară tânăra româncă din Belgia ucisă cu 50 lovituri de cuţit

Laura provenea din Târgu Cărbunești și era o fostă elevă a Colegiului Național „Tudor Arghezi”. În 2017, tânăra s-a înscris la Facultatea de Mine a Universității din Petroșani, însă s-a lăsat pe studii pentru a pleca din România, lucru cu care mama nu a fost de acord.

„Eu, ca mamă, nu ştiu ce s-a întâmplat şi cum s-a întâmplat. Într-adevăr, a fost omorâtă, doar atât ştiu. Am fost sunată de doamna consul din Belgia, mi-a confirmat. Nu se poate face nimic până nu voi fi contactată de Poliţia din Târgu-Cărbuneşti. Momentan, nu a venit nimeni. Eu am vorbit cu Laura miercuri, la ora 14.00. Din câte am înţeles, a fost omorâtă seara, la 20.30. Era cu prietenul ei acolo. Normal, ca mamă nu am fost de acord. Copilul meu era la facultate”, a declarat mama Laurei.

Tânăra a avut rezultate deosebite în perioada în care era elevă a Colegiului Național Tudor Arghezi din Târgu-Cărbunești. În 2017, aceasta s-a înscris la Universitatea din Petroșani, însă în acest an a decis să meargă în Belgia, alături de iubitul ei, în vârstă de 19 ani, deși mama ei nu a fost de acord, notează Gorj Domino. Băiatul a spus că intenționau să strângă bani pentru a-și cumpăra o casă în România.

Autoritățile din Târgu-Cărbunești au anunțat că vor acorda familiei un ajutor de urgență.