ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Pe cine ar graţia Vadim dacă ar ajunge preşedintele României

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Corneliu Vadim Tudor, candidatul PRM la Preşedinţia Românei, spune că, dacă ar ajunge preşedinte al României, i-ar graţia pe Dan Voiculescu, Gică Popescu, Gigi Becali, Mircea Băsescu sau Relu Fenechiu.

28 oct. 2014, 11:08
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Pe cine ar graţia Vadim dacă ar ajunge preşedintele României

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Vadim a declarat, la România TV, că i-ar graţia pe Dan Voiculescu, Gică Popescu, Gigi Becali, Mircea Băsescu sau Relu Fenechiu întrucât „graţierea era în tradiţia regilor din toate colţurile lumii”.

„Era în tradiţia regilor din toate colţurile lumii graţiau, scăpau de la moarte oameni după ce ajungeau pe tronul respectiv. Eu un semn de bunăvoinţă„, a spus Vadim la România TV

În schimb, Gheorghe Funar, candidat independent, va lăsa greul deciziilor pe urma consilierilor. „Astept in primul rand sa ajung la Cotroceni si daca voi primi solicitari, le voi da colaboratorilor sa le examineze, nu am nicio preferinta, cine a furat o pateste”, a spus Funar.

ALEGERI PREZIDENŢIALE. Klaus Iohannis, despre acuzele privind traficul de copii: Este o mizerie de nedescris

William Brânză, candidatul PER, nu ar graţia pe niciunul, cel puţin nu pe cei acuzaţi de corupţie.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Nici Constantin Rotaru, candidatul Alternativei Socialiste, nu ar graţia pe nimeni, chiar dacă pe unii îi consideră nevinovaţi.

„Nu, nu as gratia pe niciunul cu toate ca unii dintre ei sunt nevinovaţi. Pentru ca asta a fost atmosfera corupta care i-a impins pe unii sau altii sa intre in aceasta atomsfera”, a declarat Rotaru.