Cum sunt verificate miresele înainte de nuntă: Cât costă o oră de pândă a detectivilor particulari

În lunga listă a serviciilor pe care le pot presta detectivii particulari este inclusă şi verificarea pre-maritală a viitorului partener de viaţă (seriozitatea, sinceritatea, viciile, pasiunile, relaţii anterioare, probleme de sănătate ascunse etc.).

09 iul. 2014, 08:24
Cum sunt verificate miresele înainte de nuntă: Cât costă o oră de pândă a detectivilor particulari

Dacă toate firmele de profil contactate au confirmat că orice suspiciune se poate verifica de echipele de investigatori particulari, când vine vorba de tarife, lucrurile sunt un pic diferite, scrie cugetliber.ro. Există firme la care preţul filajului porneşte de la 15 euro pe oră, pe când altele lucrează pe calupuri de minimum 5 ore, costurile fiind de 450 lei, sau pe calupuri de minimum 8 ore, pentru 15 euro ora. Însă, preţul investigaţiei poate să crească proporţional cu dificultatea şi complexitatea operaţiunilor ce trebuie efectuate, în funcţie de aparatura necesară pentru aflarea adevărului, de numărul de investigatori etc. Pe de altă parte, deşi este de notorietate faptul că majoritatea clienţilor sunt oameni cu portofele grase ori vedete, sunt situaţii când şi persoane cu venituri modeste ar face sacrificii financiare pentru a afla adevăruri bine ascunse.

Citeşte şi Cuplurile vedetă se spionează cu ajutorul detectivilor particulari. ANTONIA şi BIANCA au avut „coadă”

Într-o asemenea situaţie se află şi o cititoare a ziarului nostru: „Povestea mea de familie e foarte complicată… Sunt o mamă disperată. Fiica mea a divorţat acum cinci ani, are doi copii şi, de ceva timp, s-a încurcat cu un bărbat, fost sportiv, despre care circulă zvonuri că ar fi homosexual. L-am urmărit mai atentă şi am văzut că e foarte apropiat de nepoţel, în vârstă de 6 ani. La nepoţică, o frumuseţe de aproape 11 ani, abia se uită. Când i-am spus fetei, mi-a reproşat că vreau să-i stric din nou relaţia, ea mă consideră vinovată şi de divorţ. I s-au aprins călcâiele după el şi nu acceptă nicio observaţie. O prietenă mi-a recomandat să angajez un detectiv, să-i scormonească trecutul, poate aflăm lucruri…. Eu ştiu că detectivii te urmăresc ce faci în prezent. Am nevoie de ajutor, băieţelul deja refuză să stea cu el, o fi suportat el ceva, dar se vede că îi este frică să spună. Referitor la preţ, aş putea face nişte sacrificii, dar nu dorm pe saltea de bani. Cum se plătesc detectivii, au preţuri fixe? Cererea se face la Poliţie? Citesc «Cuget Liber» şi sper să fiu ajutată. Vă mulţumesc!”.

Citeşte şi Scene de SEX în SECŢIA de POLIŢIE: O detectivă şi un poliţist şi-au făcut de cap o noapte întreagă FOTO

Investigaţii nebănuite

În Constanţa, există firme autorizate de detectivi particulari care pot fi angajate, în baza unui contract, pentru o serie întreagă de servicii, inclusiv cele la care face referirire cititoarea noastră. Iată câteva dintre investigaţiile posibile: edificarea privind moralitatea sau viciile parte-nerului de cuplu sau a viitorului partener; investigaţii privind posibila infidelitate a partenerului; verificarea premaritală (seriozitatea, sinceritatea, viciile, pasiunile, relaţiile anterioare etc.) ale viitorului partener de viaţă; identificarea copiilor din afara căsătoriei; identificarea şi depistarea activităţii şi comportamentului copiilor (comportamentul în public, în cadrul instituţiilor de învăţământ pe care le frecventează, consumul de alcool sau stupefiante, viciile, anturajul); verificarea copiilor daţi în îngrijire unuia dintre părinţi (localizare, condiţiile în care cresc şi se dezvoltă); localizarea minorilor ascunşi de unul dintre părinţi în timpul desfă-şurării procesului de divorţ; identificarea şi localizarea neamurilor sau a persoanelor dispărute de la domiciliu; investigaţii privind apartenenţa unei persoane la arborele genealogic al familiei şi lista poate continua. Pe de altă parte, clienţii, persoane fizice sau juridice, pot solicita şi investigaţii de natură economică etc.