Pe cine susţine Valentin Ceauşescu în conflictul dintre FCSB şi CSA Steaua. „Din acest motiv puţini îl înţeleg”

Laszlo Boloni, fostul mare jucător de la Steaua şi de la echipa naţională, a dezvăluit că a discutat cu Valentin Ceauşescu, protectorul echipei din Ghencea în anii comunismului, despre conflictul dintre echipa Armatei şi FCSB.

11 dec. 2023, 08:12
Pe cine susţine Valentin Ceauşescu în conflictul dintre FCSB şi CSA Steaua. „Din acest motiv puţini îl înţeleg”
Pe cine susţine Valentin Ceaşescu în conflictul dintre FCSB şi CSA Steaua. "Din acest motiv puţini îl înțeleg pe el"

Pe cine susţine Valentin Ceauşescu în conflictul dintre FCSB şi CSA Steaua. Actualul antrenor al celor de la Metz a dezvăluit că fiul fostului dictator Nicolae Ceauşescu pare să adopte o poziție neutră în acest război al identității, preferând să rămână în afara controverselor. Laszlo Boloni a descris pe Valentin Ceaușescu drept „un om mult prea simplu” pentru a se implica în astfel de dispute și a sugerat că acesta ar fi deranjat de ceea ce se întâmplă, dar că nu pare să sufere direct din această cauză.

„Valentin Ceauşescu e un om mult prea simplu ca să se bage în asemenea lucruri. Din acest motiv puțini îl înțeleg pe el. Cred că îl deranjează, de durut nu cred”, a spus Laszlo Boloni pentru Fanatik.

Citeşte şi: Codin Maticiuc tranşează războiul dintre FCSB şi CSA. „Eu o să-i spun Steaua şi vă explic de ce!”

În schimb, Laszlo Boloni a evidențiat iubirea continuă pentru Steaua și a pledat pentru o soluție pașnică între cele două entități. „De-asta spun că undeva, nepriceperea penalizează nu numai echipa și jucătorii, ci o țară întreagă. Eu și acum cred că o Steaua condusă de oameni care ar fi mai acceptabili și chiar și în aceste condiții că sunt două Stele eu cred că rămâne clubul cel mai iubit din România. Nu vreau să jignesc nici pe Dinamo, nici pe Rapid. La Târgu-Mureș, dacă vorbeai de Steaua era un grup foarte mare de suporteri. Mergeai la Oradea, la Cluj, aveam suporterii noștri”, a declarat fostul fotbalist, exprimându-și susținerea pentru ideea că cele două cluburi ar trebui să găsească o soluție și să restaureze pacea.

Citeşte şi: ”Steaua e numai una” a murit pentru Dan Bursuc! Manelistul i-a trădat pe roș-albaștrii pentru rivalii lor. ”Sunt îndrăgostit de Rapid”

În ceea ce privește conducerea CSA Steaua, Laszlo Boloni a recunoscut că nu a interacționat niciodată cu aceasta, subliniind că soluția la conflict rămâne încă o necunoscută: „Mi-e frică să mă pronunț asupra dânșilor, pentru că absolut niciodată nu am vorbit cu niciunul. Poate e vina mea că nu i-am căutat, dar nici ei nu m-au sunat. Acuma problema este: care e soluția? Până la urmă se retrag? Nu știu!”.