Codin Maticiuc tranşează războiul dintre FCSB şi CSA. „Eu o să-i spun Steaua şi vă explic de ce!”

Codin Maticiuc a postat un video pe TikTok, în care a dezvăluit de ce este de părere că FCSB este Steaua. Afaceristul a făcut o comparație cu celebrul serial "Game of Thrones".

09 nov. 2023, 20:56
Codin Maticiuc tranşează războiul dintre FCSB şi CSA. „Eu o să-i spun Steaua şi vă explic de ce!”
Codin Maticiuc tranşează războiul dintre FCSB şi CSA. "Eu o să-i spun Steaua şi vă explic de ce!"

Codin Maticiuc tranşează războiul dintre FCSB şi CSA. Afaceristul a intrat în contre cu suporterii celor e la CSA Steaua după ce a susţinut că FCSB, echipa lui Gigi Becali, este adevărata continuatoare a marii echipe a anilor ’80. Codin Maticiuc se recomandă „stelist de mic” și susține că „FCSB este Steaua”.

Citeşte şi: Cătălin Tolontan a aruncat prosopul în lupta cu Ringier. „E 3-0 pentru ei! Au făcut hattrick!”

„Eu sunt stelist de mic. De câte ori merg la un meci, merg la un meci al FCSB-ului. Și numesc pe FCSB în postările mele „Steaua”. După care, sunt niște oameni, niște steliști care țin cu Steaua Armatei sau poate dinamoviști sau rapidiști, care sunt furioși că sunt două Stele. Habar n-am ce să zic, dar sunt unii care îmi comentează tot timpul: „Dom’ne, FCSB nu e Steaua, cum îndrăznești?”. Bă, frate, știi care e treaba? Eu aici pe Instagram la mine și pe TikTok, eu îi spun lui FCSB cum vreau eu! Dacă vreau să-i spun „Dinamo” și să vă zăpăcesc de tot, o să-i spun „Dinamo”. Dacă vreau să-i spun „Luceafărul”, o să-i spun „Luceafărul”.

Eu o să-i spun Steaua și vă explic de ce. Te uiți la Game of Thrones un sezon, două, te atașezi de personaje. La un moment dat, vin niște băieți, niște avocați, niște ciudați, și spun: „Aveam noi drepturi pe numele Urzeala Tronurilor. Nu mai aveți voie să-i spuneți așa, trebuie să-i spuneți Urzeala Pisicilor! Sau altfel, dar nu Urzeala Tronurilor”.

Eu în continuare mă uit la sezonul următor tot cu Mama Dragonilor, cu John Snow, tot cu ăia cu ochii albaștri care veneau să-i omoare pe la zid. Când o să vorbesc despre serial, eu tot „Urzeala Tronurilor” o să-i spun. Degeaba au venit niște avocați, niște băieți, degeaba au schimbat numele. Pot să schimbe ce nume vor ei! Eu dacă mă uit în continuare și episodul următor tot ăia sunt în teren, tot cu dragonii joc, tot cu ăia. Bă, boss, eu o să-i spun Urzeala Tronurilor. Așa că eu o să-i spun tot Steaua. Dacă nu vă convine, știți ce aveți de făcut, e buton, unfollow!”, a spus Codin Maticiuc.

Citeşte şi: Pescobar şi Dumitru Dragomir au aruncat cu bani pe San Siro la meciul Milan – PSG. „Aruncăm cu banii! Uite, bă! Dă, bă, încoace!” VIDEO

@codin_maticiuc♬ original sound – Codin Maticiuc