Pe Theo Rose și pe Anghel Damian îi știe toată lumea, dar stai să vezi cum arată părinții acestuia. Din ce își câștigă existența socrii lui Theo Rose

Anghel Damian și Theo Rose își trăiesc povestea de dragoste, în cel mai frumos mod posibil, mai ales că în scurt timp vor deveni părinți. Dacă pe cei doi îi cunoaște o țară întreagă, puțini sunt cei care știu cine sunt părinții lui Anghel Damian și cu ce se ocupă aceștia.

26 nov. 2022, 14:00

Anghel Damian și Theo Rose își trăiesc povestea de dragoste, în cel mai frumos mod posibil, mai ales că în scurt timp vor deveni părinți. Iubitul lui Theo Rose este un regizor talentat, apreciat de o mulțime de oameni, însă nici părinții acestuia nu se lasă mai prejos.

Cine sunt și cum își câștigă existența părinții lui Anghel Damian

Tatăl bărbatului este regizorul și scenaristul Laurențiu Damian, iar mama acestuia este Anca Damian, o femeie care ocupă funcția de regizor în România. Anghel Damian a avut parte de o educație exemplară și după cum se vede a moștenit talentul părinților.

Tot mai multe voci vorbesc despre faptul că Theo Rose este foarte plăcută de părinții lui Anghel Damian și chiar a reușit foarte repede să le intre acestora în grații.

Părinții lui Theo Rose abia așteaptă să devină bunici

Părinții acesteia au aflat printre primii că cei doi urmează să devină părinți, iar bucuria a fost una imensă pentru ei.

Suntem foarte fericiţi că vom fi bunici. Theo este prima care deschide linia asta a urmaşilor noştri. Am vorbit cu Theo, este bine, se simte bine. În primul rând este foarte fericită şi ea, desigur şi noi alături de ea. Nu am plâns, mama ei a plâns, eu nu plâng în general, dar am fost foarte fericit. Mă bucur tare mult şi sper să avem cât mai mulţi urmaşi”,  a declarat tatăl artistei pentru Antena Stars.

Anghel Damian este și el în culmea fericirii după ce a aflat că va deveni tătic, însă încearcă să fie cât mai discret.

Citește și: Ce i-a spus Iris, fiica lui Nosfe, mamei sale: „Degeaba am sănătate dacă nu am familie”

„Nu aş vrea să intru în chestiuni de ordin personal. Am şi spus, în momentul în care voi fi pregătit să vorbesc, în detaliu, despre asta o să vorbim, pentru că e un lucru pe care îl facem împreună. Încercăm să ţinem, deocamdată, treaba asta cât mai pentru noi”, a declarat Anghel Damian pentru Click.

Citește ș: Ce salariu primeşte Nuţi de la Anamaria Prodan ca să aibă grijă de Bebeto. Bona s-a mutat deja în casa impresarei