Ce i-a spus Iris, fiica lui Nosfe, mamei sale: „Degeaba am sănătate dacă nu am familie”

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, este foarte activă pe rețelele de socializare. Cea mai recentă postare a acesteia i-a emoționat pe fanii artistului.

26 nov. 2022, 11:24
Ce i-a spus Iris, fiica lui Nosfe, mamei sale: „Degeaba am sănătate dacă nu am familie”

La mai bine de o lună de la moartea lui Nosfe, soția acestuia continuă să impresioneze prin postările emoționante de pe rețelele de socializare. Concurenta de la Chefi la cuțite își ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei, relatează antenastars.ro.

Recent, Mădălina a postat o fotografie cu fiica ei, Iris, iar în dreptul acesteia lucrurile pe care i le-a spus micuța.

„Eu îmi doresc în viața asta să am sănătate, familie și să învăț carte! Degeaba am sănătate dacă nu am familie. Gânduri de la Iris”, a scris soția lui Nosfe.

Citește și: Mesajul apărut pe contul de Instagram al lui Nosfe, la o lună de la moartea artistului. Fanii au rămas fără cuvinte. „Asta e viața mea, ăsta sunt eu, mă puteți urî sau mă puteți iubi”

Femeia i-a jurat iubire pe viață artistului și refuză să fie împreună cu alt bărbat. distrusă de durere și de dor, îi promite regretatului Nosfe că nu va mai iubi pe altcineva.

„Dacă mâine ar veni Dumnezeu la mine și mi-ar zice “îți dau o viață lungă și bună cu un alt bărbat sau viața asta cu bărbatul ăsta care o să se termine așa, după 9 ani” am să aleg la nesfârșit viața asta, pentru că alți 1000 de bărbați în alte 1000 de vieți nu mă vor face să îi iubesc așa cum te-am iubit și te iubesc pe tine și alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!”, a scris Mădălina pe Instagram.

Citește și: Gestul sfâșietor făcut de Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, la o lună de la moartea artistului. „Știu că e greu și că doare, mai ai puțină răbdare”