Florin Huidu, un patron SCANDALAGIU. Vezi ce antecedente VIOLENTE are tatăl lui Şerban Huidu

Florin Huidu rămâne internat în continuare la spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală. El a ajuns la spital cu mai multe plăgi tăiate la faţă şi la mână. Tatăl lui Şerban Huidu a ajuns la spital după ce a fost agresat de un client care nu a vrut să achite nota de plată. Cu toate acestea, el pare să fie cunoscut drept o persoană agresivă.

RomaniaTV.net
24 iul. 2013, 05:41
Florin Huidu, un patron SCANDALAGIU. Vezi ce antecedente VIOLENTE are tatăl lui Şerban Huidu

Dezvăluiri incredibile despre tatăl cârcotaşului Şerban Huidu, snopit în bătaie de un client al restaurantului său. Potrivit cancan.ro, Florin Huidu era violent cu cei care veneau în localul său şi nu-l ascultau, agresând mai mulţi clienţi şi taximetrişti aflaţi în zonă. În prezent, el rămâne internat în spital. Medicii spun că starea lui este stabilă.

Citeşte şi Soţia lui Florin Huidu, declaraţii şocante după ATAC: I-a dat la gât, a pierdut doi litri de sânge

Apropiaţii lui Florin Huidu recunosc că bărbatul era pus mereu pe scandal şi intervenea, ori de câte ori era nevoie, cu pumnii şi picioarele. Acesta este şi cazul incidentului din cursul zilei de marţi, când un tânăr de 36 de ani l-a agresat pe Huidu şi pe soţia acestuia cu un ciob.

Soţia a fugit repede, însă Huidu şi-a pus repede un prosop pe faţă ca să nu piardă sânge şi a mai avut tăria să-şi pună un angajat să-l nenorocească pe atacator. Degeaba a încercat ăla să fugă, că l-a prins vizavi de bar şi l-a bătut până a venit SMURD-ul. Striga ca un nebun după ajutor„, a povestit unul dintre martorii care au asistat la întreg incidentul.

Citeşte şi Tatăl lui Şerban Huidu şi soţia lui, TĂIAŢI pe faţă de un individ pe propria terasă VIDEO

Este un tip foarte agresiv, care nu ratează să facă dintr-o ceartă o bătaie în toată regula. De fiecare dată când se ceartă cineva în barul lui, el intervine nu să aplaneze conflictul, ci aruncă paie pe foc. Poliţia şi-a făcut „abonament” acolo. Şi taximetriştii care parchează vizavi au avut de-a face cu el, unora le-a împărţit şi pumni„, a declarat un alt client al barului.