Pedepse pentru angajaţii care l-au ajutat pe Dan Şova să treacă peste coada de la permise auto

Directia Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Ilfov a decis sa-i sanctioneze disciplinar cu "mustrare scrisa" si "reducerea salariului de baza pe o durata de 2 luni cu 5%" pe cei doi angajati care l-au ajutat pe fostul deputat PSD Dan Sova sa sara randul la coada de la ghiseu in luna aprilie. La acel moment Sova a fost surprins de catre un deputat USR in timp ce a sarit randul la coada de la preschimbarea permiselor.

RomaniaTV.net
09 mai 2017, 11:55
Pedepse pentru angajaţii care l-au ajutat pe Dan Şova să treacă peste coada de la permise auto

„Comisia de cercetare disciplinara a stabilit ca faptele a doi lucratori implicati constituie abateri disciplinare, acestia fiind sactionati, conform prevederilor legale, cu „mustrare scrisa”, respectiv ,,reducerea salariului de baza pe o durata de 2 luni cu 5%”, se arata intr-un comunicat al DRPCIV Ilfov.

In urma aspectelor semnalate in data de 06.04.2017, referitoare la activitatea de preschimbare a permiselor de conducere de catre Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor din cadrul Institutiei Prefectului jud. Ilfov, la nivelul unitatii noastre s-a declansat o procedura de verificare.

Fostul parlamentar a fost surprins în timp ce ar fi fost ajutat să „sară” rândul pentru a-si preschimba permisul auto. Deputatul USR Cornel Zainea a postat pe Facebook mai multe fotografii în acest sens.

„Este o zi normală de joi în care merg să-mi schimb permisul auto ce va expira în această lună. Pare destul de aerisit; semn bun îmi zic, după scandalul cu Tăriceanu, cei de la Poliţie, au luat măsurile necesare pentru a fluidiza cererile. După ce plătesc taxa la un ghişeu unde sunt lipite zeci de foi printate pe un perete, iau un bon de ordine şi mă aşez la coadă. Aveam 5 persoane în faţă, 2 ghişee erau funcţionale. Aşadar un timp de aşteptare foarte mic. Deodată surprind o scenă care îmi taie răsuflarea: un domn care presupun că e un angajat la DRCPIV, îl bagă scurt în faţă pe cineva venit de curând. Încerc să îmi amintesc faţa teribil de cunoscută a VIP-ului, apoi dintr-o dată mă luminez: Dan Şova, chiar el! La ieşirea lui din cabină nu apuc să-i fac o poză înainte să-şi pună foarte rapid ochelarii de soare la ochi, omul e versat! Ca un veritabil jurnalist de investigaţie îi urmăresc afară şi îl văd pe cercetatul penal mulţumindu-i cu o strângere de mână „pilei” care l-a ajutat să nu-şi irosească 7 minute din viaţă stând la rând ca o persoană normală. Nu ştiu ce concluzie să trag dar mă întreb dacă vom reuşi vreodată să ne vindecăm de aceste metehne.P.S. Evident că n-am avut toate actele necesare din prima, mi-au lipsit vreo 2 copii xerox. Totuşi personalul e tânăr, civilizat, operativ. Păcat că sunt foţaţi să facă asemenea matrapazlâcuri”, a scris deputatul USR pe Facebook, concluzionând postarea cu hastag-ul #ziuacasmecherii.


loading...