Pediatru, acuzat că a agresat sexual peste 50 de copii cu vârste între 2 şi 12 ani. Ce pedeapsă va primi

Un medic pediatru este acuzat că a agresat sexual peste 50 de minori cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani, în special fetițe! Doctorul Cristian îi convingea pe părinții micuților să-l lase să examineze organele genitale ale micuților, chiar dacă nu era cazul. Ce pedeapsă a primit bărbatul

10 mai 2019, 12:37
Pediatru, acuzat că a agresat sexual peste 50 de copii cu vârste între 2 şi 12 ani. Ce pedeapsă va primi

Un medic pediatru spaniol a fost condamnat marți în Suedia la zece ani de închisoare pentru atacuri sexuale și violuri asupra 50 de copii cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani, scrie a1.ro.

Cristian Carretero, în vârstă de 29 de ani, a fost găsit vinovat de patru violuri și 46 de atacuri sexuale asupra minorilor, în special a fetelor, precum și pentru pornografie infantilă.

Citeşte şi Copii agresaţi de îngrijitoare la o creşă din Năvodari: „Dacă te mai mişti de pe oliţă te bag cu capul în ea!”. Poliţia face anchetă

Medicul cu o diplomă de la Universitatea din Barcelona a fost de asemenea condamnat pentru prejudiciile provocate adulților, pe care îi incita să aibă atingeri cu copiii săi.

Pe lângă cei 10 ani de închisoare, medicul va fi obligat să părăsească țara atunci când va ieși din închisoare.

Evenimentele au avut loc între 2015 și 2017 în mai multe centre medicale din Suedia, precum și printr-un sistem de consultare online.

La anumite consultații pentru probleme de sănătate mai puțin grave, medicul îi convingea pe părinții victimelor să-l lase să examineze organele genitale ale micuților.

În plus, la consultațiile de la distanță, medicul le cerea chiar părinților să facă diverse gesturi obscene asupra copiilor, fără un motiv medical. În mai multe ocazii, acesta a filmat scenele și copiii dezbrăcați.

În decizia lor, judecătorii și-au păstrat clasificarea pedepsei cu circumstanțe agravante „ținând cont de faptul că și-a folosit poziția de medic și a abuzat de o încredere specială, precum și de vârsta copiilor”.
Aproximativ 80 de persoane l-au reclamat în mod privat pe medic.