Pedofilul olandez a devenit prădător sexual din copil abuzat. Mama lui, obligată de tată să se prostitueze

Pedofilul Johannes Visscher a avut o copilărie de coșmar, relatează mama lui într-o carte pe care a publicat-o și în care își istorisește viața.

27 sept. 2019, 09:27
Pedofilul olandez a devenit prădător sexual din copil abuzat. Mama lui, obligată de tată să se prostitueze

Mama lui Johannes Visscher a trecut prin clipe de coşmar când era copil. Tatăl ei s-a omorât la vârsta de 48 de ani.

Femeia a început să aibă atacuri de panică de la vârsta de 17 ani, a fost internată de multe ori în clinici psihiatrice, cea mai lungă internare fiind de 6 luni.

Citeşte şi Probele prelevate de la Adriana, fetiţa ucisă în Dâmboviţa, aparţin olandezului. INTERPOL a confirmat decesul lui Johannes V.

Având probleme psihice a fost obligată să renunțe la primul ei născut, fratele mai mare al lui Joop, și să dea copilul spre adopție.

În clinică, femeia l-a întâlnit pe tatăl lui Johannes, care se internase pentru a se trata de alcoolism. Cei doi s-au căsătorit, au părăsit stabilimentul și au încercat să ducă o viață normală, doar că problemele de abia atunci aveau să înceapă.

Bătut crunt de tată, de la vârsta de doi ani

Tatăl lui celui ce avea să devină pedofil a continuat să bea și chiar, spune soția lui, a convins-o că e firesc ca soții să-și înșele soțiile. În plus, când rămâneau fără bani, soțul o obliga pe mama lui Joop să se prostitueze.

Continuarea articolului pe libertatea.ro.