Probele prelevate de la Adriana, fetiţa ucisă în Dâmboviţa, aparţin olandezului. INTERPOL a confirmat decesul lui Johannes V.

Probele prelevate de la locul în care Adriana, fetiţa violată şi ucisă în Dâmboviţa, a fost găsită aparţin cetăţeanului olandez, a anunţat Parchetul General. Totodată, INTERPOL a confirmat decesul lui Johannes Visscher.Între timp, fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa a fost condusă joi pe ultimul drum. Familia şi prietenii şi-au luat adio acum de la ea. Slujba a fost ţinută de şapte preoţi. 

RomaniaTV.net
26 sept. 2019, 12:40
Probele prelevate de la Adriana, fetiţa ucisă în Dâmboviţa, aparţin olandezului. INTERPOL a confirmat decesul lui Johannes V.

„În cursul zilei de astăzi, 26 septembrie 2019, procurorii Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au primit rezultatele primelor determinări genetice efectuate în cauza Gura Șuții privind uciderea unei minore, iar acestea indică faptul că probele biologice prelevate cu ocazia cercetărilor la fața locului aparțin persoanei de cetățenie olandeză suspectată de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, agresiune sexuală și omor calificat”, informează Biroul de presă al Parchetului General într-un comunicat de presă.

Totodată, reprezentanţii Parchetului General au anunţat că INTERPOL (organizația internațională de cooperare polițienească) a confirmat decesul suspectului.

În ziua în care şi-a înmormântat copila, mama Adrianei şi-a strigat neputinţa şi cera să se facă dreptate.

„E ceva strigător la cer, mi-a omorât copilaşul, nu pot să îi văd faţa, nu cred că are nici ochi, nici obraz, nimic, nimic. Nu mai am putere! Frăţiorul ei mai mic crede că doarme, că doarme, mâine se scoală şi se joacă cu el. Mi-a nenorocit copilaşul, mi-a desfigurat copilaşul, nu pot să îl înmormântez, nu pot să îl văd la faţă, ce a făcut copilaşului meu? Era nevinovată, venea de la scoala. Ne-a omorat copilaşul, ne-a lăsat nenorociţi pentru toată viaţa!”, spune mama la România TV.

Olandezul pedofil s-a plimbat 700 km în jurul Bucureştiului înainte de crimă VIDEO

Femeia roagă autorităţile din România să îşi facă datoria şi să ancheteze cu seriozitate cazul morţii fiicei sale.

„Rog toată poliţia, toata România, să se facă dreptate petru copil. Să nu se muşamalizeze cum se spune că s-a omorât. Odată a spus că s-a aruncat de pe bloc, odată că l-a călcat trenul. Acum ca a intrat într-un TIR, nu e adevărat nimic, nimic! Absolut nimic! Rog toată lumea care este poliţie, cei mai mari oameni să se facă dreptate. O fetiţa care i-a luat zilele, este pe ea numai tăieturi, mâini, picioare”, adăugă mama Adrianei.

Mihaela Adriana Fieraru, din Gura Șuții, a dispărut pe drumul de la școală spre casă. Fetița a fost găsită moartă pe un câmp, după 3 zile de căutări. Medicii legişti au stabilit că fetiţa de 11 ani a murit sugrumată şi agresată sexual.

Detalii şocante în cazul fetiţei răpite. Adriana a murit în chinuri groaznice

Principalul suspect este un cetăţean olandez în vârstă de 46 de ani, care a părăsit România la bordul unui avion şi s-a sinucis în Olanda la scurt timp.