Pele a fost externat, la o lună după extirparea unei tumori la colon, şi urmează să treacă prin chimioterapie

Fostul mare fotbalist brazilian Pele, pe numele adevărat Edson Arantes do Nascimento, a fost operat pe 4 septembrie, după ce i-a fost depistată o tumoră la colon, cu ocazia unui control medical de rutină.

01 oct. 2021, 09:22
Pele a fost externat, la o lună după extirparea unei tumori la colon, şi urmează să treacă prin chimioterapie

Pele a anunţat, noaptea trecută, că a fost externat din spitalul în care în urmă cu aproape o lună a fost operat pentru o tumoră pe colon.

„Când calea este dificilă, bucură-te de fiecare pas al călătoriei. Concentrează-te asupra fericirii tale. Este adevărat că nu mai pot sări, dar în ultimele zile am fost cu pumnul în aer de mai multe ori decât de obicei. Sunt foarte fericit că sunt înapoi acasă. Îi mulţumesc întregii echipe de la spitalul Albert Einstein, care mi-a făcut şederea plăcută. Vă mulţumesc vouă tuturor, celor care de departe mi-aţi făcut viaţa completă cu atât de multe mesaje de iubire”, a notat Pele pe Facebook, potrivit News.ro.

Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo a anunţat că Pele va face chimioterapie. “Starea sa de sănătate este stabilă şi el va face chimioterapie, după operaţia de extirpare a unei tumori la colon”, se menţionează într-un comunicat al spitalului.

Fostul star al echipelor FC Santos şi New York Cosmos, singurul jucător care a cucerit Cupa Mondială de trei ori, considerat unul dintre cei mai buni fotbalişti din toate timpurile, va împlini 81 de ani pe 23 octombrie.

Citeşte şi: Cele mai de succes vedete ale lumii au pasiuni secrete, extrem de bizare. Johnny Depp colecționează păpuşi Barbie