Cele mai de succes vedete ale lumii au pasiuni secrete, extrem de bizare. Johnny Depp colecționează păpuşi Barbie

Sunt cei mai de succes artişti ai lumii, joacă în cele mai vizionate filme sau au concerte pe tot mapamondul, toată lumea citeşte despre ei, însă puţini ştiu de hobby-urile secrete pe care le au.

30 sept. 2021, 18:04
Cele mai de succes vedete ale lumii au pasiuni secrete, extrem de bizare. Johnny Depp colecționează păpuşi Barbie

Chiar dacă alte pasiuni i-au făcut celebri, Johnny Depp, Jennifer Garner, Tom Hanks şi alţii au în timpul liber nişte activităţi şi pasiuni de care ştiu doar prietenii lor apropiaţi.

Johnny Depp

Johnny Depp, spre exemplu, e colecţionar de păpuşi Barbie. Da, aţi auzit bine, actorul din „Piraţii din Caraibe” deţine acasă o colecţie impresionantă de astfel de păpuşi. Totul a început de când o are pe fiica lui, Lily Rose Depp, cu care se juca adesea. Apoi, chiar el însăşi a făcut această pasiune pentru Păpuşile Barbie pe care le ţine într-un depozit din locuinţa lui.

Tom Hanks

Tom Hanks are o pasiune pentru maşinile de scris. Are sute de maşini de scris, unele încă funcţionează, altele nu, fiind foarte vechi, din anii ’70. Pasiunea lui a pornit în urma unei discuţii interesante cu un vânzător de maşini descris. Din acel moment a devenit şi el colecţionar.

Jennifer Garner

E o actriţă foarte talentată, a avut roluri care mai de care mai solicitante, însă nu mulţi ştiau că Jennifer iubeşte să cânte la saxofon. Şi nu doar că îi place, dar se şi pricepe de minune. Actriţa obişnuieşte să le cânte destul de des apropiaţilor săi.

Jordin Sparks

Jordin Sparks are 31 de ani, dar sufletul ei a rămas de copil, căci se bucură de cele mai simple lucruri. Cântăreaţa e un mare fan al desenului animat Pokémon încă de când era foarte mică. Încă de atunci are o colecţie uriaşă cu carduri Pokémon. Din colecţia sa fac parte şi caduri speciale, cum ar fi cadrul holografic rar cu Pokémon.

Leslie Mann

Actriţa Leslie Mann este pasionată de roţile pentru biciclete încă din copilărie. Chiar se pricepe foarte bine să meargă pe mersul pe o singură roată. Deşi poate fi o activitate destul de dificilă, care necesită un grad ridicat de echilibru şi de coordonare, Mann are destul de multă experienţă cu care impresionează orice artist de circ.