FABULOS. Părul lui PELE, transformat în DIAMANTE

Pele, legenda fotbalului brazilian, a prezentat nişte diamante concepute din părul său, luni, la Sao Paulo, anunţă presa din Brazilia.

08 apr. 2014, 07:50
FABULOS. Părul lui PELE, transformat în DIAMANTE

PELE. Aproximativ 1.283 de diamante vor fi puse în vânzare, câte unul pentru fiecare gol înscris în cursul carierei sale de către triplul campion mondial. Fiecare din aceste diamante va conţine un număr gravat pentru a identifica unul din aceste goluri.

Un diamant, elaborat după tehnica HPHT (înaltă presiune înaltă temperatură), din molecule extrase din părul lui Pele, va costa 7.500 de dolari şi va fi pus într-o cutie unde va apărea o statuetă a jucătorului efectuând un voleu acrobatic.

PELE A MURIT, a anunţat CNN. Ce a urmat după vestea care a AMUŢIT întreaga lume

Cu ocazia prezentării acestor pietre preţioase, Pele (73 ani) a făcut câteva referire la principalii ‘actori’ ai fotbalului actual, argentinianul Lionel Messi şi portughezul Cristiano Ronaldo.

„După maniera noastră de a vedea fotbalul, Messi este mai complet. Cristiano este Vava al nostru, Ronaldo al nostru. Este un Dada Maravilha”, a precizat Pele, făcând referire la foşti jucători ai echipei sale naţionale.

„Echipa pe care îmi doresc cel mai mult să o văd jucând este Barcelona”, a adăugat el, club la care evoluează compatrioţii săi Neymar şi Dani Alves, componenţi ai actualei echipe naţionale.

Pele s-a declarat, de asemenea, preocupat de funcţionarea aeroporturilor înaintea Cupei Mondiale (12 iunie-13 iulie): „Am venit sâmbătă şi era haos la aeroport, deşi mai sunt doar două luni până la Cupa Mondială. Maniera în care gestionăm venirea şi plecarea oamenilor în Brazilia mă nelinişteşte”.