Pele s-a vaccinat la vârsta de 80 de ani. Mesajul celui mai fotbalist din istorie

Legendarul fotbalist brazilian Pele, în vârstă de 80 de ani, s-a vaccinat împotriva Covid-19. Singurul triplu campion mondial din istoria fotbalului a avut şi un mesaj pentru fani săi.

03 mart. 2021, 16:24
Pele s-a vaccinat la vârsta de 80 de ani. Mesajul celui mai fotbalist din istorie

Pele s-a vaccinat la vârsta de 80 de ani. Legenda fotbalului mondial şi-a îndemnat compatrioţii să respecte în continuare regulile puse în aplicare din cauza pandemiei de coronavirus.

Pele s-a vaccinat la vârsta de 80 de ani

„Astăzi este o zi de neuitat, am primit vaccinul! Pandemia nu s-a terminat încă. Trebuie să rămânem disciplinaţi pentru a proteja vieţi, până când mulţi oameni vor primi vaccinul. Vă rog să continuaţi să vă spălaţi mâinile şi să rămâneţi acasă, dacă este posibil. Când ieşiţi, vă rog să nu uitaţi masca şi să păstraţi distanţa socială. Acest lucru va trece dacă ne putem gândi la alţii şi dacă ne putem ajuta reciproc”, a scris Pele pe Instagram.

Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid. „Sunt mai în siguranță după acest vaccin” FOTO

Netflix a lansat documentarul „Pele”

Netflix a lansat recent documentarul „Pele”, bazat pe povestea marelui fotbalist brazilian. „Pele nu a făcut diferența, el a fost diferența”, este motto-ul filmului. Pele a marcat 1.283 de goluria în 1363 de meciuri, record mondial al tuturor timpurilor. A evoluat de 92 de ori în naţionala ţării sale, pentru care a înscris 77 de goluri. Pele este cavaler al imperiului britanic, titlu acordat de Regatul Marii Britanii în 1997. Este singurul fotbvalist din lume care a câţştigat Cupa Mondială de trei ori, în 1958, 1962 şi 1970.