Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid. „Sunt mai în siguranță după acest vaccin” FOTO

Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid, miercuri, la centrul de la Institutul Cantacuzino. Luna trecută, sportiva a anunțat că se va vaccina de îndată ce va fi posibil, pentru că vrea să se termine pandemia cât mai repede.

24 feb. 2021, 12:06

Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid. La ieșirea din centrul de vaccinare sportiva a declarat că a avut emoţii.

Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid

„Au fost emoții, dar am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că e spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am hotărât să îl fac. Sper ca tot mai mulți oameni să se vaccineze. Trebuie să fac și rapelul, mă liniștește acest lucru, sunt mai în siguranță după acest vaccin. Dar o să fiu în continuare extrem de precaută. Dacă e singura cale să scăpăm de pandemie, e bine să faci vaccinul”, a declarat Simona Halep.

„Mi-am dorit să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut în această perioadă pentru țara noastră, pentru faptul că este un ambasador important al României în toată lumea și, de asemenea, mi-am dorit să-i mulțumesc pentru gestul pe care l-a făcut la debutul campaniei de vaccinare. Este important ca fiecare dintre noi să fie un model pentru cei din jur”, a declarat Valeriu Gheorghiță.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Doha. Ce urmează pentru nr. 3 WTA

Sportiva a vorbit și despre viitorul său, după ce s.a retras de la turneul de la Doha. „În plan e să joc Dubai. Sunt în recuperare acum și sper să fiu prezentă acolo”, a spus Simona Halep. „Se vorbește din ce în ce mai mult despre Jocurile Olimpice. Voi fi 100% acolo, sper să iau o medalie, indiferent de ce culoare va fi”, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep a coborât pe locul 3 în clasamentul WTA. Ce poziţii ocupă celelalte românce

Simona Halep este prima sportivă de top din România care primește acest vaccin. Ea a fost infectată cu COVID-19 în toamna trecută, având o formă ușoară a bolii. După ce s-a vindecat a spus că atunci când va putea se va vaccina împotriva coronavirusului: „Da, sigur o sa ma vaccinez cand o sa fie posibil, fiindca vreau sa se termine odata cu aceasta pandemie!”.


loading...