Pelerinaj la patul lui Il Luce. Vezi cine a venit să-l viziteze IMAGINI CU CAMERA ASCUNSĂ

În cărucior, adormit şi învelit cu un cearşaf. Aşa susţin colegii de salon că l-au văzut pe Mircea Lucescu azi dimineaţă. Angajaţii spitalului spun că antrenorul e conştient, vorbeşte şi primeşte vizite. În afara rudelor, la spital au venit Rică Răducanu şi Dorin Mateuţ.

RomaniaTV.net
07 ian. 2012, 12:49
Pelerinaj la patul lui Il Luce. Vezi cine a venit să-l viziteze IMAGINI CU CAMERA ASCUNSĂ

Mircea Lucescu este internat la secţia Terapie Intensivă a spitalului Universitar. Colegii de salon spun că la prima oră, Lucescu a fost dus la tomograf. Ceilalţi pacienţi, vecini de salon cu Mircea Lucescu, povestesc cum l-au văzut pe antrenor. „Când am coborât de dimineaţă, la 7.53, m-am întâlnit cu el. Era în cărucior. L-a adus înapoi de la tomograf. Era învelit în cearşaf până-n gât. Era adormit”, a spus unul dintre pacienţi.

De asemenea, acesta  a spus că Il Luce a fost vizitat de multă lume. „Au venit la el nepoţii, nora, după aceea domnul… cum îl cheamă… a fost portar… Rică Răducanu. A stat aici ceva”.

Şi infirmierele l-au văzut pe Mircea Lucescu. Asistentele medicale care ies de la terapie Intensivă sunt foarte vesele. „E soţia lângă dumnealui acolo. Am înţeles că stă în permanenţă”, a spus una dintre asistente.

Paznicul spune că vizitele se ţin lanţ la patul lui Mircea Lucescu. „E şi doamna Nely Lucescu aici. A venit şi domnul Mateuţ. Sunt toţi doctorii la el, acolo”, a spus şi agentul de pază.